Gazete Emek-  Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konserinin iptal edildiği öğrenildi.

Daha önce Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sanatçı Melek Mosso'nun 3 Haziran'da bir konser vereceği duyurulmuştu. Ancak Isparta Belediyesi tarafından duyurusu yapılan konser için Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, Melek Mosso konseri için, 'Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?' demişti.

YENİDEN REFAH PARTİSİ HEDEF ALMIŞTI

Mehmet Kaya açıklamasında “Ülkemizde İslâmi hassasiyeti yüksek olarak bilinen ilimizde AKP belediyesince Gül Festivali namı ile düzenlenecek olan etkinliğe kültürümüze, inancımıza, ahlakımıza ve topyekun mukaddesatımıza saldırması ile bilinen Melek Mosso'nun sanatçı adı altında davet edilmiş olması, evliya yatağı olan ilimiz halkı tarafından şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşılanmıştır" demişti.

Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesini isteyenlerden biri de Anadolu Gençlik Vakfı olmuş ve vakıftan "Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mız da yeri yoktur" açıklaması yapılmıştı.

MOSSO: BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZE KALMADI BENİM AHLAKIMI SORGULAMAK

Isparta’da konseri iptal edilen Melek Mosso’dan açıklama geldi.

Mosso, “Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ…Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz” dedi.

NE OLMUŞTU?

Sanatçı Melek Mosso, daha önce verdiği bir konserinde “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadeleri kullandığı için hedef gösterilmişti.

Editör: TE Bilişim