Gazete Emek-HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yeni Yaşam gazetesinde "Yeni çözüm süreci" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Demirtaş'tan ‘yeni çözüm süreci’ yazısı: AKP'nin atacağı her adım ucuz seçim hesaplarından öte anlam taşımazHDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yeni Yaşam gazetesine yaptığı değerlendirmede "AKP’nin bir çözüm arayışında olmadığını, tam tersine bir çözülme süreci yaşadığını en net şekilde Sayın Pervin Buldan, son Meclis grup toplantısında ifade etti" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ 

Erdoğan: Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız" dedi.  

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Prof. Levent Akın'dan korkutan uyarı: Maymun çiçeği virüsü hava yoluyla da bulaşır

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Levent Akın, Türkiye'de de dün ilk vakasına rastlanan maymun çiçeği virüsünün hava yolu ile de bulaşabileceğini söyledi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Uğur Işık yazdı: Özne-Nesne sorunu

                                                                                                                    

Uygarlık ve insanlık bir kriz içerisinde. Bu kriz zaman zaman kaosa evrilip sürdürülemez bir aşamaya gelirken bazı zamanlar ise sistemin bilinçli müdahalesi ile pansuman yapılıp yola devam ediliyor. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ekonomist Şahinöz: Asgari ücrette yüzde 25’lik zam göstermelik

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yüzde 25 zam yapılarak, 5 bin 500 TL olduğunu açıkladı. Önümüzdeki yedi ayı kapsayacak ara-zammın artan enflasyon oranları karşısındaki durumunu ekonomist Ahmet Şahinöz, değerlendirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Yeni asgari ücret belli oldu! 5 bin 500 TL

Erdoğan, asgari ücretin yüzde 30 artışla 5 bin 500 liraya yükseltildiğini açıkladı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

"Akşam saatlerinde beni bekle" demişti! Sedat Peker'den 'Demirören' iddiaları

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Yıldırım Demirören’e seslendi ve ailesinin servetine ilişkin birtakım iddialarda bulundu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Cüneyt Arkın'ın sözleri yeniden gündem oldu: Yılmaz Güney’in ailesi hakaretleri yargıya taşıyacak 

Cüneyt Arkın, 1972’deki Altın Koza’da ödülünü reddederek, "O ödül Yılmaz'ın hakkıydı" sözlerinin yeniden gündem olması üzerine sosyal medyada birçok kişi Yılmaz Güney'e hakaretlerde bulundu.Güney’in ailesi, sanatçıya yönelik küfür ve hakarette bulunan kişiler hakkında hukuki yollara başvurulacağını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Demirtaş'tan ‘yeni çözüm süreci’ yazısı: AKP'nin atacağı her adım ucuz seçim hesaplarından öte anlam taşımaz 

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yeni Yaşam gazetesine yaptığı değerlendirmede "AKP’nin bir çözüm arayışında olmadığını, tam tersine bir çözülme süreci yaşadığını en net şekilde Sayın Pervin Buldan, son Meclis grup toplantısında ifade etti" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Editör: TE Bilişim