Gazete Emek- Bakan Koca, "Sağlık kurumlarımızın güvenliği için, giriş kapılarından başlayarak ivedilikle yapılacak işlerimiz var" dedi.

 

 

 

 

 

Korkusuz yazarı ve eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, "Kılıçdaroğlu ‘masa ve adaylık’ sorusuna hangi yanıtı verdi?" başlıklı bugünkü köşesinde, CHP liderinin net bir şekilde adaylık mesajı verdiğini yazdı. Yarkadaş’ın aktardığına göre Kılıçdaroğlu, eski bir CHP milletvekiliyle sohbetinde altılı masayla ilgili olarak da, "İsmimin çıkacağına inanıyorum. Bir sorun yaşanmaz” dedi. 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Kulis: Kılıçdaroğlu altılı masadan hangi ismin çıkacağını söyledi

 

 

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Cumhurbaşkanlığı’na adayım. Altılı masadan benim ismimin çıkacağına inanıyorum” dediğini öne sürdü. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Işın Karaca'dan fotoğrafına gelen yorumlara yanıt: Özel hayatım, size ne!

 

 

Gülşen'in sahne kıyafetleri için "Ben de kız annesiyim, Gülşen bu ülkeye göre hareket etmeli" diyen şarkıcı Işın Karaca, kamuya açık bir alanda sevgilisiyle yakınlaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Bakan Koca açıkladı: "Yeni güvenlik uygulamasına geçildi"

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni güvenlik uygulamasını geçildiğini ve kapı güvenlik sistemlerinin kurulduğunu açıkladı. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Datça'da orman yangını ikinci gününde: 2 bin 500 kişi tahliye edildi 

 

 

Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. 450 hanede yaşayan yaklaşık 2 bin 500 kişi tahliye edildi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Tekel Bayileri Platformu Başkanı duyurdu: Alkole yüzde 20-25 zam geliyor

 

 

 Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bira ve yüksek alkollü içkilere 18 Temmuz itibarıyla yüzde 20-25 arası zam geleceğini duyurdu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Cezaevi yönetiminden Kürtçe kitap engeli: "20 bin lira çeviri bedeli istediler"

 

2016 yılından beri Denizli T- Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Rıdvan İmre'nin Kürtçe bilim kitabını keyfi olarak engelleyen cezaevi yönetimi kitabın kitabın basımı için 20 bin Türk Lirası çeviri bedeli istedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 






 

Editör: TE Bilişim