Gazete Emek- Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) İzleme Komitesi’nin Türkiye raportörleri, cezaevinde tutuklu iş insanı Osman Kavala’yı ziyaret için geldikleri İstanbul’da Adalet Bakanlığı’ndan izin alamadı.

 

 

 

TİP Milletvekili Ahmet Şık, yaptığı adaylık açıklamasında "Kılıçdaroğlu'nın Alevi olmasının Türkiye toplumu ve siyaseti için bir mesele olduğunu kavrayarak hareket etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

Meral Akşener: SADAT'ın kamp fotoğraflarını gördüm

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, SADAT'ın Tokat ve Konya'daki kamplarından fotoğraflar gördüğünü belirtti. Akşener, “Kemal Bey’in ortaya koyduğu endişe, bizzat kapısına gidişini ciddiye almak lazım” dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Japon Youtuber'dan Erdoğan'a 'atasözü' tepkisi: "Dilimizde böyle bir atasözü yok"

 

 

Türkiye'de yerleşen Japon Youtuber Yoshi Enomoto, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iddia ettiği gibi "Düşmanınız dahi olsa iplikle bağı sıkı tutun, koparmayın. Gün olur o bağ size tekrar lazım olur." diye bir Japon atasözü olmadığını belirtti.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Kürt sanatçı Zelal Gökçe gözaltına alındı 

 

 

Kürt müzisyen Zelal Gökçe, dün gece saatlerinde İstanbul Havaalanı’nda gözaltına alındı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Adalet Bakanlığı'ndan Avrupa Konseyi Türkiye raportörlerine 'Kavala' engeli 

 

 Adalet Bakanlığı, cezaevinde tutuklu iş insanı Osman Kavala’yı ziyaret için gelen Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) İzleme Komitesi’nin Türkiye raportörlerine izin vermedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Ahmet Şık’tan Kılıçdaroğlu'na 'adaylık' çıkışı: "Alevi olmasının bir mesele olduğunu kavrayarak hareket etmeli"

 

 

TİP Milletvekili Ahmet Şık, "Kılıçdaroğlu'nın Alevi olmasının Türkiye toplumu ve siyaseti için bir mesele olduğunu kavrayarak hareket etmek gerekiyor" sözleri üzerine gelen tepkilere yanıt verdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terör örgütlerinin NATO'ya alınmasına evet diyemeyiz"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “NATO'nun terör hassasiyetlerini biliyorsak, NATO'nun bir güvenlik örgütü olduğunu biliyorsak, bir güvenlik örgütü olan NATO'ya böyle bir terör örgütünün alınmasına evet diyemeyiz.” dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Maltepe Belediyesi'ne operasyon: Çok sayıda gözaltı 

 

 

Maltepe Belediyesi’nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında bulunduğu 10'u kamu görevlisi toplam 18 kişiye operasyon düzenlendi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Uzmanlar uyardı: Maymun çiçeği virüsü hızla yayılıyor

 

 

 Dünyada hızla yayılan maymun çiçeği virüsü, birçok ülkeye yayıldı. İngiltere, İspanya, Portekiz, İtalya, İsveç, Kanada ve ABD'den sonra virüsün Almanya, Fransa, Belçika ve Avustralya’da da görüldü. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Editör: TE Bilişim