Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

 Kobanê Davası'nın 10'uncu duruşması Sincan Cezaevi Kampüsünde görülmeye devam edecek. (10.00)

 


 

 Adalet Nöbeti eylemleri devam eden tutuklu yakınları, Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi önünde bir araya gelecek. (13.00)

 

 İstanbul Tabip Odası, sağlıkta şiddet yasasına ilişkin görüşlerini ve yaşanan mağduriyete ilişkin Cağaloğlu'nda bulunan binalarında yapacağı açıklama yapacak. (13.00)

 

 Hasta ve infazları yakılanların ailelerinin İzmir ve Van’da başlattığı Adalet Nöbeti eylemi devam ediyor. (14.00-16.00)




 

Zırhlı araçla çarptığı 5 yaşındaki Efe Tektekin’in ölümüne neden olan polis İdris Aksoy'un "taksirle ölüme neden olmak"tan yargılandığı dava Diyarbakır 9’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (11.30)

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna heyetleri ile müzakere toplantısı öncesinde Dolmabahçe'de görüşecek ve toplantının açılışında konuşma yapacak. (İstanbul)


 

TBMM'de CHP, MHP ve HDP'nin grup toplantıları gerçekleştirilecek. (10.45)




 

TBMM Genel Kurulu’nda, Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak. (12.45)



 

TBMM Adalet Komisyonu, Türk Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi için toplanacak. (15.00)




 

Türkiye Körler Federasyonu, Meclis'te görüşmeleri başlayacak seçim kanununun, görme engellilerin bağımsız oy kullanması ile ilgili maddelerde değişiklik yapılması yönündeki taleplerini Meclis Dikmen kapısında gerçekleştirecekleri basın açıklamasıyla duyuracak. (13.00)


 

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına ilişkin gelişmeler 34. gününde takip ediliyor.


 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanunu'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı KHK'de Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak. (14.00)




 

TÜİK, şubat ayı hizmet üretici fiyat endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Editör: TE Bilişim