Gazete Emek- AKP'li Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı bir toplantıda Erdoğan'a dönerek, "Kabe'den Mustafa Ceceli aradı, küçük boylular geliyorlar Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar dedi" diye konuştu.

 

 

 

 

Konya’da şiddet gören bir kadına yardım etmek isterken çıkan arbedede elindeki bıçakla olayın failinin ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle yeniden yargılama sonucu tutukluluğunun devamına karar verilip cezası 10 yıl 10 aya indirilen Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Gaziantep Valisi Gül: "Doktor Ekrem Karakaya cinayetini sağlıkta şiddet gibi açıklayamayız"

 

Gaziantep Valisi Davut Gül Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesinin 'sağlıkta şiddet' olarak açıklanamayacağını savundu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Erdoğan: Artık kaybedecek çok şeyimiz var

 

 

ATO Congresium'da düzenlenen Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, "Belki insanlarımızın alım güçleri yüksek enflasyon sebebiyle bir miktar düştü ama kimseyi işsiz bırakmadık, aç bırakmadık, açıkta bırakmadık." dedi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Financial Times'tan 'enflasyon' analizi: "Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için tehdit"

 

Financial Times muhabiri Laura Pitel, “Erdoğan’ın Türkiye’sinde meyve artık lüks oldu ve enflasyon onun yeniden seçilmesini tehdit ediyor” yorumunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 AKP'li yönetici, Dr. Karakaya'nın katledilmesini protesto eden doktorları hedef aldı

 

 

AKP Selçuklu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İlknur Aktaş, Dr. Ekrem Karakaya’nın görev başında öldürülmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla Dr. Karakaya’nın ölümünü protesto edenleri hedef aldı. Aktaş,“Ne kadar protesto yapmaya hazırlarmış, oturun da bir arkadaşınıza ağlayıp üzülün” dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Hamza Özkan'ın "Kadınların Yüzyılı" kitabının ikinci baskısı çıktı

 

Siyasetçi, Gazeteci, Sendikacı ve daha birçok meslek grubunda yer alan kadınların yazısıyla derlenen “Kadınların yüzyılı” kitabının ikinci baskısı çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

İçişleri Bakanlığı, Menderes ve Yenikent Belediye Başkanlarını görevden aldı

 

İçişleri Bakanlığı, CHP’li Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ile Yenikent beldesinin bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Emin Yumuşak’ı görevden aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa etti

 

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, iktidardaki Muhafazakar Parti liderliğinden istifa etti.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

AKP'li Özhaseki: "Kabe'den Mustafa Ceceli aradı, tavaf edemiyorum" dedi

 

 

AKP'li Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı bir toplantıda Erdoğan'a dönerek, "Kabe'den Mustafa Ceceli aradı, küçük boylular geliyorlar Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar dedi" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Kadir Şeker hakkında tahliye kararı

 

Konya'da sevgilisi Ayşe Dırla'ya şiddet gösteren Özgür Duran'a engel olmak isterken  öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker hakkında avukatlarının itirazı sonrası tahliye kararı verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yıldız savaşları!

 

Galatasaray, Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logo kullanımı hakkında TFF'ye resmi bir yazı gönderdiğini açıkladı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 


 

Editör: TE Bilişim