CHP ile AKP arasındaki fark mangalla barbekü arasındaki fark kadardır. Demokratlar icin ise biri yağlı ip iken diğeri giyotindir. Zerrece bir farkları olmadığı 1923'den, 2017'ye kadar yüzlerce eylem birliği ile tescillidir. CHP ile AKP arasındaki 7 farkı bulun desek sanırım birçoğunuz ciddi anlamda zorlanırsınız. 

 
Devletçilik ve kemalizm ile kodlanmış bir  genetik  bozukluk tedavisizliktir ne yazıkki...

Popülizm, kelime manası olarak değil pratikte hayat buluyor ete kemiğe bürünüyor bugünlerde Ankara Yüksel caddesinde.

Erdoğan'ı meclise taşıyan, AKP karşısında yalancı pehlivanlık haricinde hiçbir rasyonel söylem ve eylem geliştiremeyen CHP'li birkaç vekil eserleri ile gurur duyacak bir hal ile ‘Volta Eylemi' yapıyorlar. 

Ankara’nın göbeğinde utanmazlık ve aymazlık icinde bunu yaparken, destekledikleri dokunulmazlık kaldırılması ile zindana atılan gerçek muhalif HDP'li ler gerçek cezaevinde volta atıyorlar.

 
Yani hülasa; Hava muhalefeti yapanlar Yüksel'de, gerçek muhalefet yapanlar zindanda volta atıyor.
 
16 yıllık AKP iktidarında hiçbir acıya ortak olmayan-olamayan, kendini devletin asıl sahibi gibi gören üniterci, statükocu ve genetik kodları sebebi ile iyileşmelerine asla imkan olmayan ana muhalefet, AKP saltanatının her türlü Sahtekarligini meşrulaştırmaya non stop devam etmekte. 


Türkiye'deki her birey çok derin bir samimiyet testinden geçmekte. Devlet dersinde asıl olan itaat etmektir. Ve iliklerine kadar işlemiş devletçilik geni hasebi ile itaatkarlıktan başka bir hali olmayan kişilerden onurlu bir duruş beklemek saflık değil cahilliktir. 


Saf olan kişi hata yapar, yanlış yapmaz. Hata yapmak ile yanlış yapmak taban tavana zıt kutuplardır. 


Öğrenilmiş çaresizlik içinde kendisine yüklenen her bilgiyi devlet kaynaklı ise gercek kabul eden bir anlayış jakobenizmin 21. Yüzyıl halinden baska bir dumur değildir.


Pavlov'un köpeği ile Sistemin köpeği olmak arasındaki fark; yüksek doz bilinç kaybı eseridir.
 
Tarihindeki tek doğru eylemi, HDP vekillerini SHP çatısı altında meclise taşımak olan bu anlayış tekçilik devamının süreğenidir.

 
Maruz kaldıkları yanlış ve taksirli maarif sonucu bilinci şekillenmiş kuşakların; insana, iyiye, güzele, onurlu yaşama dair söylem, eylem ve politikalar geliştirebilmesi eşyanın tabiatına, yaşamın olağan akışına aykırıdır.


Belki de bu ülkenin başına TBMM adına gelmiş en güzel şey olan HDP'li siyasiler ile bir resimde görünmekten imtina eden bir Dersimli'nin, Madımak inşaacısı karanlık ve insanlık düşmanları ile yediği ictiği ayrı gitmiyorken  üc beş vekilinin Yüksel'de volta atma tiyatrosunu çok da şey etmemek lazım belki de(!)