Gazete Emek-Sabah, sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun "Hülya Avşar seni Tanju Çolak'la aldattığında askerdeyken ne hissettin?" sorusu üzerine "Çok üzüldüm. Bunu yaşayan her erkek üzülür’’ dedi.

Tezkere aldıktan sonra Hülya Avşar'la buluşmak istemediğini söyleyen Sabah, ‘’Kolay bir şey değildi, atlattık. İnsan sevdiğini kaybettiği zaman bile alışıyor. 1-2 sene sonra ihaneti affettim" şeklinde konuştu.

Tanju Çolak ile görüştüğünü söyleyen Sabah, "Tanju benim arkadaşımdı. Biz uygar insanlarız. Bu durumları aştık. Bizim dünyamızda her şey var. Mesleği yaparken de bu anlayışta olmak lazım’’ yorumunu yaptı.

"AVŞAR İLE GÖRÜŞMEM BAŞSAĞLIĞI İLE BAŞLADI"

Avşar ile görüşmelerinin Avşar’ın kendisinin babası için baş sağlığı dilemesiyle başladığını açıklayan Sabah, ‘’Bir babamın baş sağlığı telefonu, bu beraberliği doğurdu diyelim’’ dedi.

Kalaycıoğlu'nun ’’Kadınlar neyine hayran oluyorlar?’’ sorusuna Sabah, ‘’Kadınları en çok etkileyen unsur biliyorsun, başarılı erkek etkiler’’ açıklamasını yaptı.

O dönem ünde Hülya’nın önünde olduğunu savunan Sabah, Avşar’ın o dönem Bülent Ersoy’un solistliği altında sahneye çıktığını belirterek, ‘’Ben sahneye hazırladım onu, sahne repertuarını yaptım’’ dedi. Bu amaçla bir kurban olduğunu düşünüp düşünmediği sorusuna Sabah, ‘’Bilemiyorum, herkesin hayal gücüne bırakıyorum onu’’ dedi.

Kaynak: T24 

Editör: TE Bilişim