Ferit ASLAN/DİYARBAKIR

Gazete Emek- Diyarbakır’da, yarın yapılacak olan Ak Parti il başkanlığı kongresi için hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan mülakatlarla il başkanı olması kararlaştırılan Avukat Şerif Aydın, yarın yapılacak kongreden sonra il başkanlığı koltuğuna oturması beklenirken, Aydın ile ilgili hemşerisi olan Bismil AKP eski ilçe başkanı Avukat Zeki Kartal’dan sosyal medyada ilginç bir uyarı mesajı paylaşıldı.

“BAŞKANIMIZ ŞEYH’TİR, SİZE ÇARPAR”

Daha önce AKP’den milletvekili aday adayı da olan Kartal, sosyal medya hesabından, “Diyarbakır’da bir grup var, Kim il başkanı olursa bir hafta sonra karalamaya başlıyorlar. Buradan uyarıyorum! Şerif başkan Şeyh’tir!,,Sakın onu karalamaya kalkışmayın. Sizi çarpar, kitlenir kalırsınız. Önceki başkanlarımızın da hakkını size bırakmaz. Sonra ikaz etmedi, demeyin ha..”mesajını paylaştı.

Diyarbakır’da, mevcut il başkanı Süleyman Serdar Budak’ın istifasının alınmasından sonra il başkanlığı için 46 kişi müracaat etmiş, yapılan mülakatlarda Avukat Şerif Aydın’ın il başkanı olarak kongreye katılması kararlaştırılmıştı.

Editör: TE Bilişim