Gazete Emek - Sosyal medyada saldırı olarak değerlendiren görüntü, polisin incelemesiyle olayda bir saldırının olmadığı anlaşıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amedspor, deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Urfaspor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada gergin anlar yaşandı. Maç sonrasında Amedspor Barikat grubunun aracına saldırı gerçekleştiği iddia edildi.

Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Amedspor Barikat gurubu, olayın saldırı olmadığını açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

“Aracımıza isabet eden mermiden sonra emniyetin yaptığı incelemeler sonucu merminin yorgun mermi olduğu kasten olmadığı belirlenmiştir. Maddi hasar dışında herhangi bir kaybımız yoktur. Arayan soran herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

AMEDSPOR’DAN AÇIKLAMA

AMEDSPOR’DAN AÇIKLAMA 

AMEDSPOR’DAN yapılan açıklama ise şöyle: 

Basına ve Kamuoyuna

Bu akşam deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayadığımız maçın ardından stat çıkışında kafilemiz dahilinde olan ve içerisinde taraftar gurubumuzun 5 yöneticisinin bulunduğu araçlardan birine arka camından mermi isabet etmiştir.

Konu emniyete ve TFF yetkililerine intikal ettirilmiştir. İsabet eden merminin yorgun mermi diye tabir edilen cinsten olduğu yönünde görüş olmasına rağmen kulüp avukatımız ve yönetim kurulu üyelerimiz nezaretinde suç duyurusunda bulunulmuştur.

Basının ve kamuoyununun bilgisine sunarız.

Amedspor Kulübü

Editör: TE Bilişim