Gazete Emek- Zaman yolcusu olduğunu iddia eden Michael Macintosh'un açtığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları şoke etti.

İşte ABD'nin yüksek teknolojileri sayesinde zamanda yolculuk yaptığını öne süren Michael Macintosh'in iddiaları...

Zaman yolcusu 2024 yılında ABD Başkanı seçileceğini öne sürdü.

Zaman yolcusu Michael Macintosh, beş yaşındayken Kızıl Gezegen Mars'ı seyahat ettiğini ve çeşitli fizik ötesi güçleri olduğunu iddia etti.Macintosh, ABD'nin çok gizli görevi kapsamında önceki ABD Başkanı Barack Obama ile beraber çalıştığını iddia etti. Kronovizyon adlı bir teknolojiye erişimi olduğunu öne süren zaman yolcusu; ABD'nin gizli teknolojileri üzerinde bir başka kişi ile daha beraber çalıştığını ve bu kişinin 2032 yılında ABD Başkanı olacağını anlattı.

Michael Macintosh, astral seyahat, telekinezi ve teleport gibi yetenekleri olduğunu öne sürdü ve bu yetenekleri sayesinde Mars görevinde yer aldığını ifade etti. Mars üzerinde araştırmalar yaptığını iddia eden zaman yolcusunun iddiasına göre Kızıl Gezegen'de bir zamanlar gelişmiş bir uzaylı medeniyeti yaşıyordu.Videoyu izleyen çok sayıda kişi Michael Macintosh'un anlattıklarını son dikkate değer bulurken; kimileri de durumla dalga geçti. 

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim