Gazete Emek- Polis, bölgeye gidilmemesi uyarısında bulunurken gaz kaçağının sürdüğü ve bu nedenle ikinci bir patlama riskinin bulunduğu bildirildi.

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan fırında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddeti nedeniyle terör korkusu yaşandı. Gaz kaçağından meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 36 kişi yaralandı. Polis, bölgeye gidilmemesi uyarısında bulunurken gaz kaçağının sürdüğü ve bu nedenle ikinci bir patlama riskinin bulunduğu bildirildi.

PATLAMA TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

CNN Türk Paris Temsilcisi Arzu Çakır Morin, Paris’te meydana gelen patlamayla ilgili son bilgileri paylaştı. Morin, ikinci bir patlama tehlikesinin halen sürdüğünü ve şiddetli patlama nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 36 kişinin de yaralandığını aktardı. Patlamayla ilgili son bilgiler şöyle:

“Bir ekmek fırınında patlama gerçekleşti. Patlamanın gaz kaçağından kaynaklandığı belirtiliyor. Terör saldırısı korkusu yaşandı. Daha sonra bunun bir ekmek fırınında meydana gelmesi nedeniyle kaza kaynaklı olduğu belirtiliyor. İtfaiye görevlileri olay yerinde müdahalelerde bulunuyor.

İlk gelen bilgilere göre çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Halen gaz kaçağı tehlikesi devam ediyor. Patlamanın yenilenebileceği korkusu var. Patlamanın şiddetiyle cadde üzerindeki otomobil ve evlerde büyük hasar var. Binanın alt kısmı yıkılmış durumda.

Valilik, polis yetkilileri halkı bölgeye gitmemeleri konusunda uyarıyor. Olay yeri güvenlik çemberi altına alınmış durumda.” 

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim