Gazete Emek- Ünlü Oyuncu Mia Khalifa, 177 kişinin öldüğü, bin 500’den fazla kişinin yaralandığı Beyrut patlaması karşısında Shakira’nın, Lübnan’ın en çok yardıma ihtiyaç duyduğu anda Lübnanlı kökenlerini unutmakla suçladı. Khalifa, Shakira’nın Lübnan’daki insani yardım çalışmalarına para bağışlamasını yeterli bulmayarak, Beyrut sakinlerinin çektiği acıyı dünyaya duyurmayıp Lübnan’ı yüzüstü bıraktığını iddia etti.

‘PARANI İSTEMİYORLAR, SADECE SESİNİ YÜKSELTMENİ İSTİYORLAR’

Khalifa, Shakira’ya “Yarı Lübnanlısın ve tatillerde aileni Lübnan’a götürüyorsun, ama senin onlar için dünyada bir etki yaratmana en çok ihtiyaç duydukları tüm bu zaman boyunca sessiz kaldın” diye seslendi. “Paranı değil, sadece sesini yükseltmen ve insanların bu trajedinin vehametini anlamasına yardımcı olman yeterli” diyen Khalifa, Shakira’nın 68 milyon takipçisi olan Instagram sayfasının ekran görüntüsünü de paylaştı.

LÜBNAN KÖKENLİ SHAKİRA

Büyükanne ve babası Lübnan’dan ABD’ye göçen, ABD’de doğan babası Kolombiya’ya yerleşen Shakira, Ortadoğu unsurlarına şarkı ve şovlarında yoğun vurgu yapmasıyla tanınıyor.

Editör: TE Bilişim