Gazete Emek- Rusya’da bir kişi sosyal medya hesabında paylaşmak için tabancayı kafasına dayayıp selfie çekerken yanlışlıkla kendisini vurdu. Hastaneye yaralı olarak kaldırılan genç kadının merminin kafasını sıyırdığı ve tedaviye alındığı öğrenildi.

T24'te yer alan habere göre, Rusya’nın başkenti Moskova’da Moskova Bilgi Teknolojileri Kolejinde eğitim gören genç bir kadın sosyal medya hesabında paylaşmak için farklı fotoğraflar çekmeye çalıştı. Moskova’da bulunan Erivan Caddesi'nde arkadaşıyla vakit geçiren genç kadın daha sonra arkadaşının üniversitesine gitmesinden sonra yalnız kaldı. Arkadaşı ise evde defterinin kalıp kapladığını sormak için genç kadnı aradı. Çekmeceleri araştıran kız arkadaşına defteri bulamadığını söyledi. Defteri aradığı sırada çekmecede silah gören genç kadın bu silahla selfie çekmek istedi. Genç kız silahla birkaç fotoğraf çektikten sonra son olarak silahı kafasına doğrulttu. Bu sırada silah patlayınca genç kız yere yığıldı. 

Arkadaşı ise yine genç kadını arayınca ulaşamadı. Telefonuna cevap vermeyen genç kadının başına bir şey geldiğinden şüphelenen arkadaşı polisi arayarak yardım istedi. Eve ulaşan polisler genç kadının yere yığılı ve vurulmuş şekilde görünce ambulansı aradı. Ambulans tarafından genç kız hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk incelemelerde merminin kafa tasını sıyırdığı ve yaşadığını açıkladı. Yaralının hastanede tedavisi sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim