Gazete Emek- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'de Başbakanlık görevinden ayrılırken yaptığı veda konuşmasından dolayı pişman olduğunu söyledi. 

 

 

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ÖTV indirimi ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, Bay Kemal olarak sözümdür: İkinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım sizlere. Bugün otomobil vergileri konusunu açıyorum. Özellikle ÖTV. Türkiye'de bir araç alırken, dünyanın en yüksek araç alım vergisi olan ÖTV'yi ödüyoruz. Yetmiyor, aracın bedeliyle birlikte bu verginin vergisi olarak alınan yüzde 18 KDV ödüyoruz. üstüne gümrük vergisi ödüyoruz, üstüne MTV ödüyoruz. Bu kadar vergi nedir Allah aşkına" ifadelerini kullandı.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

Sigara ve alkol fiyatlarına dev zam beklentisi

 

Tekel Bayileri Dayanışma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına 2 lira, alkol fiyatlarına da yüzde 10-15 oranında zam beklediklerini açıkladı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Sedat Peker'den Doğu Perinçek'e sert sözler: Tasmanı tutanlar seni benim önüme sürüyorlar

 

 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisini hedef alan Doğu Perinçek ve Aydınlık Gazetesi'ne sert tepki gösterdi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Bakan Nebati: "İktidar otomobilde ÖTV indirimini değil, artışı tartışıyor!"

 

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sıfır araç alımında ÖTV indirimi vaadinin ardından iktidar kanadının ise ÖTV’yi artırmayı tartıştığı söyledi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

AYM, cezaevinde gardiyanların şiddet uyguladığı tutukluyu haklı buldu: 45 bin TL tazminat ödeyecek 

 

Anayasa Mahkemesi (AYM), tutuklu bulunduğu cezaevinde görevli gardiyanların şiddet uyguladığı tutuklunun başvurusunu kabul etti. Yüksek Mahkeme, Deniz Şah'a 45 bin TL tazminat ödenmesine hükmetti.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Ahmet Davutoğlu: "Keşke AK Parti'ye veda ederken o konuşmayı yapmasaydım"  

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'de Başbakanlık görevinden ayrılırken yaptığı veda konuşmasından dolayı pişman olduğunu söyledi. 

 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Son anket: Erdoğan’a asla oy vermem diyenlerin oranı yüzde 58 

 

 

Yöneylem Araştırma Direktörü Derya Kömürcü'nün açıkladığı anket sonuçlarına göre; Seçmenlerin yüzde 58 Erdoğan’a asla oy vermem derken, yüzde 63 ‘ülke kötü yönetiliyor’ dedi.  

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 



 

Editör: TE Bilişim