Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal ve kızı Sümeyya Erdoğan’ın ortağı bulunduğu Doruk Izgara (İstinye Tavukçusu) İsimli lokantanın kasiyeri ve müdürü 100 bin TL alıp kaçtı. Kasiyer aranırken, yakalanan müdürün işine son verildi.

Nupel'in haberine göre Bilal ve Sümeyya Erdoğan'ın ortağı olduğu İstanbul Sarıyer İstinyepark AVM’de bulunan Doruk Izgara yaklaşık 3 yıl önce açıldı. Kısa sürede önemli bir kar sağlayan Doruk Izgara son olarak 3. Havaalanı dış hatlar bölümünde yeni bir lokanta açtı.

OLAY GİZLİ TUTULUYOR

İstinye parkta bulunan Doruk Izgarada çalışan kasiyer ile lokantanın müdürü kasadan 100 bin TL alarak kaçtı. Bunun üzerine Lokantanın yetkilileri iki kişiden şikâyetçi oldu. Olayın duyulmaması için de lokantaya gelen iki sivil polis tutanak tuttu.

MÜDÜR SERBEST, KASİYER ARANIYOR

Ardından müdürü kısa sürede yakalayan polisler gizlice tutanak tutarak müdürü mahkemeye gönderdiler. Mahkemede pişmanlığını dile getiren müdür serbest bırakılırken, kasiyere ise henüz ulaşılamadı. Olayın özellikle gizli kalması ve duyulmaması dikkatli çalışan polis kasiyeri aramaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim