Gazete Emek- Yapmış olduğu yorumlar ve açıkladığı rakamlar nedeni ile hakkında BDDK tarafından suç duyurusunda bulunulan ünlü ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabı üzerinden yeni dolar ve altın yorumları yapmaya devam ediyor. Telaffuz ettiği rakamlar nedeni ile eleştirilere de maruz kalan Selçuk Geçer son dolar yorumu ve altın fiyatı tahmini ile iddia etmiş olduğu rakamları bir üst seviyeye taşıdı.

Ekonomist Selçuk Geçer, Bizim TV'de dolar kuru ve altın fiyatları hakkında dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Öte yandan, dolar kurunun haftayı 13 lira seviyelerinden kapattığına dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer, yıl sonu tahmini için, "Dolar kuru 26 liraya denk gelir yıl sonunda" dedi.

JP Morgan, doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı

EKONOMİST SELÇUK GEÇER 2022 YIL SONU DOLAR KURU TAHMİNİ BEKLENTİSİ! ARALIK AYINDA 1 DOLAR KAÇ TL OLACAK?

Dolar kuru hakkında yapmış olduğu yorumlar ile adını duyuran ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı son video ile yine çok konuşulacak rakamlara imza attı. Türkiye'nin adım adım ekonomik krize sürüklendiğini iddia eden Selçuk Geçer "3 önemli risk var. Jeopolitik riskler artıyor. Özellikle de bu Ukrayna krizi çok daha fazla büyüyecek, köpürecek. Ukrayna üzerinden Avrupa Birliği, Amerika ve Rusya birbirine girmiş durumda. Her an orada bir bomba patlayabilir.

Avrupa Birliği burada kendisini söz sahibi olarak görüyor. Amerika Ukrayna üzerinden bölgesel güç elde etmeye çalışırken Rusya da buradaki hükümdarlığını sürdürmek istiyor. Herkes kendi çapında haklı ama bu kriz ekonomik olarak tüm dünyaya büyük bir yük getirecek. Petrol fiyatları kriz ile brent petrol 90 doları görürken gerilim sürerse 100 doları görebiliriz. Petrol fiyatları bu sene 120 dolarları zorlayabilir. İş sadece petrolle kalmaz, bir doğalgaz krizi de kapıda.

DOLAR KONTROLSÜZ YÜKSELECEK: 2022 YIL SONU DOLAR TAHMİNİ KAÇ TL?

Dolar kurunda kontrolsüz bir yükseliş yaşanabilir. Büyük bir dolarizasyon yaşanıyor. Dolar kuru geride bıraktığımız haftayı 13 TL 'den kapattı ancak tüm göstergeler yıl sonunda doların 26 liraya denk geleceğini gösteriyor" dedi.

SELÇUK GEÇER ALTIN YORUMU SON DAKİKA: 2022 YIL SONU GRAM ALTIN TAHMİNİ KAÇ TL, YIL SONUNDA 1 GRAM ALTIN KAÇ LİRA OLUR?

Gram altın fiyatı için de tahmini duyuran Selçuk Geçer geçmiş tarihte de kendisine yüksek tahminleri nedeni ile gülündüğünü hatırlatarak gram altında yıl sonunda 1.500 TL seviyesinin görüleceğini iddia ederek "Ben gram altın 300 lira olur, 600 lira olur dediğimde de herkes banka gülmüştü, gram altın 1.000 TL'yi gördü" diyerek gram altının 1.500 liraya ulaşacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim