Gazete Emek-

Ataması yapılmayan 23 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Fedai Altun, atanmadığı için çalıştığı inşaat işinde elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Altun'un,Twitter hesabında yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

MebPersonel‘in haberine göre, Fedai Altun’un sosyal medya hesabından en son 8 Ekim günü inşaata çalışırken paylaştığı gönderide “Alın size 83 puanın mükafatı (beden eğitimi)” sözleri yürek burktu.



"HAKKIMI SİZE  HELAL ETMİYORUM"

Altun'un, bir başka paylaşımında ise “#Kaybeden60binolmayacak Beden eğitimi mezunuyum 80.55 puan aldım sizin yüzünüzden atanamıyorum. Aile baskısı yüzünden ağır şartlarda çalışmak zorundayım bunun vebalini acaba kim ödeyecek. Ben hakkımı size helal etmiyorum” ifadelerini kullandığı görüldü.



"ANT OLSUN Kİ KAMUDA TORPİLİ KÖKTEN BİTİRECEĞİM!"
Kılıçdaroğlu, 23 yaşındaki Fedai Altun’un elektrik trafosunu boyarken hayatını kaybetmesi üzerine sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle: 

"Gençlerimizin önce hayallerini, sonra hayatlarını çaldılar. Atanmadığı için inşaatta çalışan 23 yaşındaki Fedai Öğretmen, elektrik trafosunu boyarken hayatını kaybetti. Yüreğim yanıyor. Lakin Fedai Öğretmen'in anısı önünde ant olsun ki kamuda torpili kökten bitireceğim!"




Kaynak: Cumhuriyet 
 

Editör: TE Bilişim