• DOLAR 32,37 %0.16
  • EURO 34,99 %-0.26
  • ALTIN 2.325,45 %0.22
  • BİST100 9.129 %0.54
  • BITCOIN 70.470 %0.04
  • ETHERIUM 3.572 %-0.03
13°

Bilinen Dental Market Bilişim Reklam ve Ticaret Lt

Firma Kodu #179
Sektör
Adres Nispetiye Mah. Uygur Apartmanı No:4/5 Beşiktaş / İstanbul
URL https://dental.market
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 03.02.2023
Biz Kimiz?

2015 yılında MU Dental A.Ş. tarafından kurulan site, gelişen ve değişen dünyaya adapte olan, ön görüler çerçevesinde hazırlanan bir yapıdadır. Dental ürünlerin arz ve talep noktası olmayı kısa sürede başaran site, bu anlamda ülkemizde ki ciddi bir açığı da doldurmuştur. Bu şekilde sektörün öncü ve başarılı sitesi olarak kayıtlara geçmeyi başarmıştır.

Kısa sürede gördüğü yoğun talep sayesinde, 2800'den fazla alıcı ile 150'yi aşkın diş deposunun işlemler yapmaya başladığı özel bir platform halini almıştır. Bugün dental ürünler denildiğinde ilk akla gelen www.dental.market sitesi olmaktadır. Ürün çeşitliliği, uygun fiyatlar ve temin rahatlığı, sitenin gelişimini devam ettiren en önemli artılar içinde yer almaktadır. Gelişen e- ticaret içinde artık sektörel anlamda en uygun ve kullanışlı platform olarak tercih edilmektedir.

Diş hekimlerinin kullandığı özel malzemeler, tedarik anında ciddi bir sorun yaşatmaktadır. Site sayesinde Türkiye'nin neresinde olursanız olun, tüm ürünlere ulaşmanız mümkündür. Bu şekilde yüksek stok maliyetleri, yer ve zaman faktörü gibi olumsuz unsurları da devre dışı bırakabilirsiniz. Site genelinde 100 bini aşkın ilan ve binlerce ürün bulunmaktadır.

Bu özel ürünler içinde, beyazlatma, biomateryaller, adeziva sistemleri, bitime ve cilalama sistemleri, frezler, fiber postlar, endodonik cihazlardan, matris sistemlere kadar sayısız ürün bulunmaktadır. Diş doktorlarının en son teknolojik ürünlere hakim olma, temin etme ve kullanma durumları da bu şekilde gelişmiştir. Diş doktorları ve diş depoları arasında ki güvenli ilişkilerin kurulmasına, etkili ve benzersiz sonuçların alınmasına yardımcı olmaktadır.

Yaygın kullanım nedenlerinden birisi de bu özel ürünlere artık uygun fiyatlar ile doğrudan teminin sağlanmasıdır. Bu şekilde rekabetçi ve hızlı iş akışını tüm kullanıcıların ellerinde bulundurmasına olanak sağlamıştır. Kolay ara yüzü sayesinde, ürüne erişim, üyelik girişi ve ürün siparişi oldukça kolaydır. Sistem tamamen kullanıcı dostu olduğu için herkes tarafından rahatlık kullanılabilmektedir. Hem satan, hem de alanlar bu konuda memnuniyetlerini her zaman dile getirmektedirler. Doğru ürünlere, doğru fiyatlar ile en hızlı şekilde sizler de site üzerinden sahip olabilirsiniz. Güvenli alışveriş sertifikasına
sahip olan site, kurulduğundan bu yana sorunsuz bir şekilde çalışmayı başarmıştır.