Gazete Emek- Günün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde;

Boğaziçi Üniversitesi eylemleri sırasına öğrencilerin açtığı sergi gerekçeyle 7 öğrenci hakkında açılan davanın 4’üncü duruşması İstanbul 21’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (10.00-17.00)

 

ÇHD Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı ve avukat Barkın Timtik’in de aralarında olduğu ÇHD’li 22 avukatın yargılandığı davanın duruşması Silivri Cezaevi Kampüsünde görülecek. (10.30)

KESK, engellilere yönelik ayrımcılık ve kamu hizmetleri araştırması sonuçlarını Türkiye Engelliler Federasyonu ile Mülkiyeliler Birliği'nde yapacağı basın toplantısıyla duyuracak. (11.00)

 

Sağlık meslek örgütleri, Alsancak Devlet Hastanesi'nde sağlık emekçilerine yönelik şiddete karşı hastane önünde açıklama yapacak. (11.50)

 İYİ Parti ve AKP'nin TBMM Grup Toplantısı yapılacak. (TBMM/10.30 - 11.45)

TBMM Genel Kurul'da, İhracatçılar Meclisi ile İhracatçı Birliklerinin Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri devam edecek. (14.00)

KİT Komisyonu'nda, Türkiye İhracat Kredi Bankası Anonim Şirketi ile Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıklarının hesapları görüşülecek. (16.00)

Editör: TE Bilişim