Gazete Emek-  AYM'nin HDP iddianamesini "İade" kararı üzerine açıklamada bulunan Bahçeli, "HDP'nin kapatılması kadar Anayasa Mahkemesi'nin de kapanması artık ertelenemez bir hedef olmalıdır" demişti. Bahçeli'ye yanıt veren Akşener,  Bahçeli'yi "Çok yorgun" gördüğünü belirtti. Akşener, "Eve dönmesini tavsiye ediyorum" dedi.

‘Damat Berat Albayrak nerede?’ sorusu ile ilgili yeni bir iddia ileri sürüldü. Gazeteci Sevilay Yılman, bu  Albayrak’ın keyfinin yerinde olduğu, bir ofis tuttuğu ve kitap yazma niyetinde olduğu söyledi.

GÜNÜN ÖZETİ

Şenyaşar ailesine müdahale: Ferit Şenyaşar hastaneye kaldırıldı

Urfa Adliyesi önünde 24 gündür Adalet Nöbeti tutan Şenyaşar ailesine polis müdahale etti. Polisin müdahalesi sonucu baygınlık geçiren Ferit Şenyaşar, hastaneye kaldırıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu’ndan direnişteki Artı TV çalışanlarına ziyaret

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, yönetimle türlü anlaşmazlıklar yaşanması nedeniyle sendikal örgütlenmeye giden Artı TV ve Artı Gerçek çalışanlarını ziyaret etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

'Berat Albayrak’ın keyfi yerinde ve kitap yazma niyeti varmış’    

Gazeteci Sevilay Yılman, bugünkü köşesinde eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a ilişkin, keyfi yerindeymiş. Evine yakın bir semtte ofis tutmuş kendisine. Gün boyu o ofiste çalışıyormuş”  dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Adnan Oktar’dan Süleyman Soylu’ya cezaevinden mektup

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, Adnan Oktar’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya cezaevinden mektup gönderdiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener’den 'AYM kapatılsın' diyen Bahçeli'ye cevap: Evine dön

Konya'yı ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Anayasa Mahkemesi'nin kapatılması yönünde yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Akşener, “Kendisini eve dönmeye davet ediyorum.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meclis Başkanı Şentop’tan Özgür Özel’e: Pişman ederim

Güvenlik Soruşturması tartışmasna ilişkin konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP’li Özgür Özel’e, “Ben Meclis Başkanı olarak daha fazla seviyeyi düşürmek istemem ama bu işi çok daha iyi yapabileceğimi de ifade etmek isterim. Pişman ederim" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Uyuşturucudan gözaltına alınan AKP'li Kürşat Ayvatoğlu, Nevşin Mengü'ye yaşadıklarını anlattı: “Partiyi üzmemek adına aklıma ilk geleni söyledim”

Kürşat Ayvatoğlu, Nevşin Mengü'nün programına konuk oldu. Ayvatoğlu,"Hatalı arkadaş çevremin sonradan farkına farkına vardım. Aldandım, aldatıldım" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşların kasaba olan borcunu ödedi

Bursa'da esnafı ziyaretinde bulunan  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir kasabın veresiye fişlerini ödeyerek vatandaşın borcunu ödediği ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

LDP'den Cumhur İttifakı'na ilginç 1 Nisan şakası!

Liberal Demokrat Parti (LDP), "Kutsal Cumhur İttifakı'na katıldık” diyerek  1 Nisan şakası yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ankara’da bir apartmana kayyum atandı: Daire sakinleri evlerini boşalttı

Ankara’daki Gelibolu Apartmanı'nda yöneticinin istifa etmesi ve yenisinin seçilememesi nedeniyle mahkeme tarafından kayyum atandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Maliye Bakanlığı'ndan açıklama: Kripto paralarda yeni dönem başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye’de faaliyet gösteren kripto para borsalarına gönderdiği tebligat ile kullanıcı verilerini talep etti. Yapılacak düzenlemede kripto para vergisini de içermesi bekleniyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'den Galatasaray'a çağrı: Hodri meydan

Fenerbahçe ve Galatasaray cephesinin 1959 öncesi şampiyonluklarının sayılması ile ilgili yaptıkları tartışmanın ardından sarı-lacivertli takım, Galatasaray'a çağrı yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meclis’te reddedilmişti: Güvenlik soruşturması kanun teklifi bir kez daha oylanacak

TBMM Genel Kurulu’nda, dün muhalefet partisi vekillerinin reddettiği teklif yeniden oylanacak.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da gece yarısı bir eve otomatik silahlarla saldırı!

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Bağlan Mahallesi'nde bir ev, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlarla tarandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Doğalgaza bir zam daha

Doğalgazda konut, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone grupları için nisan ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde yüzde 1 zam yapıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim