Gazete Emek- Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemediğini söylerken, "Sayın Mansur Bey, Sayın İmamoğlu. İkisinin de kazanma şansı yüzde 100. Yüzde 100 kazanma şansı olan, elimizde böyle değerler varken niye yüzde 51 kazanma şansı olanı çıkarırsınız?" dedi. 

 

 

 

 

DSP Genel Sekreteri Müzeyyen Okur, Türkiye'nin Sesi Partisi'nin (SES Parti) kullandığı güvercin amblemine ilişkin, "Amblemin en kısa sürede değiştirilmesini bekliyoruz. Aksi takdirde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anayasa Mahkemesi nezdinde gerekli yasal süreci başlatacağız" ifadesini kullandı.

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

"Biz Amerika'nın desteğiyle iktidara geldik" demişti; AKP, Ethem Sancak'ı disipline sevk etti

 

AKP Eski MKYK üyesi Ethem Sancak, "Biz Amerika'nın desteğiyle iktidara geldik" açıklaması yapmıştı. Bu açıklamalarının ardından Sancak, AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu’nca tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktı; Demirtaş'tan nedense umutluyum

 

 CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktı. Özcan, "İmamoğlu ve Yavaş'ın kazanma ihtimali yüzde 100" iddiasında bulundu. Demirtaş için ise, "Ben Sayın Demirtaş'tan nedense umutluyum. Ona biraz daha farklı bir gözle bakıyorum" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Türkiye Varlık Fonu'na devredilen ÇAYKUR neden zarar ediyor?

 

Türkiye Varlık Fonu'na devredilen ÇAYKUR, dört yılda ciddi ekonomik sorunlar yaşamaya, zarar etmeye başladı. Şirketin toplam zararı 2,1 milyar lirayı buldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı; HDP'li Semra Güzel'e ilişkin yeni iddia 

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlığı kaldırıldiktan sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP'li Semra Güzel'in yurtdışına kaçtığı iddiası sonrası yaptığı açıklamada, "Bilinen adreslerinde ulaşılamadı. Resmi kanallar açısından yurt dışına da çıkış gözükmüyor" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

DSP, Ayhan Bilgen'in partisinin logosunu yargıya taşıyacak: Güvercin bizim

 

 DSP, HDP'den istifa ederek yeni parti hazırlığına giren Ayhan Bilgen'in, kurucusu olduğu Türkiye’nin Sesi Partisi'nin logosu için mahkemeye başvuracak. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Doğalgaz ve elektriğe büyük zam!

 

 Konutlarda kullanılan gazda yüzde 35 fiyat artışına gidildi. Elektrikte ise  sanayi abonelerinin 1 Nisan’dan itibaren geçerli olan tarifesine yaklaşık yüzde 20 zam yapıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Türk Telekom, Varlık Fonu'na devredildi: Yeni yönetimde Yiğit Bulut ve Ömer Fatih Sayan da var 

 

Türk Telekom’un 31 Mart’ta yapılan Olağan Genel Kurulu’nda yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Şirketin yeni yönetim listesinde; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut da var. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Demirtaş'a 9 yıl önceki paylaşımı nedeniyle dava; 5 yıl hapis istemi 

 

Ankara Cumhuriyet Savcılığı, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında 2013 yılında paylaştığı bir tweet nedeniyle iddianame hazırladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Ethem Sancak, 'AKP, ABD'nin desteği ile iktidara geldi' sözleri yalanlamıştı;  Ses kaydı ortaya çıktı  

 

Ethem Sancak, dün Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen ‘Türkiye’nin güvenliği ve NATO’ sempozyumunda yaptığı konuşmada kullandığı "Biz Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik" sözlerini yalanladı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 



 

Editör: TE Bilişim