Gazete Emek- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas'ta esnafla görüşmeler düzenlediği sırada bir grup saldırı girişiminde bulundu. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üniversite sınavlarında baraj puanlarının düşürülmesine yönelik açıklamlarının ardından, Yüksek Öğretim Kurulu'nun (YÖK) konuyla ilgili olarak çalışma başlattığı öğrenildi. 

Avrupa Birliği (AB) üyesi 6 ülke, Avrupa Komisyonu'na yazdıkları ortak mektupta iltica başvurusu reddedilen Afganistan vatandaşlarını ülkelerine geri göndermeye devam etmek istediklerini belirtti.

GÜNÜN ÖZETİ

BioNTech'in CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin, mevcut aşının Delta varyantına karşı etkili olduğunu söyledi

ABD'li ilaç şirketi Pfizer ile birlikte koronavirüs aşısı geliştiren Almanya merkezli biyoteknoloji şirketi BioNTech'in CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin, mevcut aşının Delta varyantına karşı etkili olduğunu ve herhangi bir güncellemeye şimdilik ihtiyaç duyulmadığını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener’e saldırı girişimi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Sivas’ta saldırı düzenlendi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan ve Bahçeli istedi, YÖK harekete geçti

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve MHP lideri Bahçeli'nin artarda yaptığı açıklamaların ardından YÖK baraj puanıyla ilgili çalışma başlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan'ın çağrısıyla Türkiye'ye dönen akademisyen ön değerlendirmede elendi

Fransa’da yaşayan akademisyen D.M.A., AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2018 yılında ‘Yurda dönüş seferberliği’ adıyla yurtdışındaki akademisyenlere yaptığı çağrının ardından Türkiye’ye dönmek için İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün kadro ilanına başvurdu. D.M.A., ön değerlendirme aşamasında elenerek kadroya yerleşemedi. Üniversiteden gelen davet üzerine ilana başvuru yaptığını kaydeden D.M.A., işlemin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İYİ Parti ve CHP'den dikkat çeken iddia: Afganlar Türkiye'ye belgeli ve anlaşmalı geliyor

CHP'li Fikri Sağlar ve İYİ Partili Lütfü Türkkan, Afgan göçmenlere ilişkin dikkat çeken bir iddiada bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AB üyesi 6 ülke Afgan göçmenlere ilişkin kararını açıkladı

AB üyesi 6 ülke, iltica başvurusu reddedilen Afganistan vatandaşlarını ülkelerine geri göndermeye devam etmek istediklerini bildirdi. Mektupta, AB Komisyonu'na Afganistan ve çevresindeki ülkelerle iltica konusunda iş birliği yapması çağrısında bulunuldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Figen Yüksekdağ ile röportaj: Çok kötü yanılacaklar

Tutuklu bulunan HDP’nin önceki dönem Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ ile memleketin halini ve çıkış yollarını konuştuk: HDP ve Kürtler üzerinde kazanç hesapları yapanlar, milyonların acılarını, ödenen bedelleri görmezden gelenler, çok kötü yanıldıklarını görecektir. Asıl sözü, son sözü daima direnenlerin aklı, vicdanı, hareketi söyler

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Barcelona'dan gözyaşları ile ayrılan Lionel Messi'nin yeni adresi PSG oldu

Barcelona'dan gözyaşları ile ayrılan Messi'nin yeni takımı belli oldu. Messi yılda ne kadar alacak? Messi'nin yeni takımında maaşı ne olacak?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Vali, kadınlara yönelik şiddetle ilgili toplantıyı erkeklerle yaptı

Şırnak Valisi, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı”nı, erkeklerle değerlendirerek kararlar aldı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Burhan Kuzu’nun WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı: 'Resmen yalvarıyor'

Yazışmalarda AKP'li Burhan Kuzu'nun görüşmek için yalvardığı, psikolojisinin bozulduğu ve ortamlarda ağlayarak kendisine tuzak kurulduğunu söylediği ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaşlı yöneticiden AKP’ye tepki paylaşımı

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP İBB Meclis Üyesi Umut Şenol, sosyal medyada yaptığı paylaşımda son yıllarda yaşanan enflasyonun altını çizdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Editör: TE Bilişim