Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde: 

 Şenyaşar ailesinin Adalet Nöbeti 520'inci gününde devam ediyor.

 

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yeşilgölcük beldesi ile Çiftlik ve Altunhisar ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak.(Niğde/13.10/14.30/15.50) 

 

 Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yüz Yüze 100 Gün Ümraniye Programı kapsamında sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vakıf ve dernek başkanları, iş insanları, kanaat önderleri ile buluşma ve istişare toplantısına katılacak. (İstanbul/14.00) 

  

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi'ne iştirak edecek. (Kayseri/10.00) 

  

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Finansmana Erişim İstişare Toplantısı'nın açılışında konuşacak. (Ankara/14.30) 

  

 TÜİK, haziran ayı iş gücü ve hayvansal üretim istatistikleri ile inşaat maliyet endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00) 

  

 

 10 Ekim Ankara Katliamı'nda yaşamını yitirenler, katliamın yaşandığı Ankara Tren Garı önünde anılacak. (10.00)

 

 Hasta ve infazı yakılan tutuklular için ailelerin başlattığı Adalet Nöbeti Diyarbakır ve İzmir’de devam edecek. (11.00)

 

 İHD Ankara Şubesi, ağır hasta tutuklu Ehettin Kaynar için dernek binasında basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

 

 HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Konya’nın Cihanbeyli ve Kulu ilçelerinde esnaf ve tarım işçilerini ziyaret edecek, halk buluşmalarına katılacak. (13.00-18.00)

 

İBB tarafından işten atılan işçi ve akademisyenlerin başlattığı süresiz oturma eylemi, 13'üncü gününde devam ediyor. (15.00-18.00)

  

  UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 3. eleme turu rövanşında perşembe günü Lihtenştayn'ın Vaduz takımını konuk edecek Arabam.com Konyaspor'da, teknik direktör İlhan Palut ve takımdan bir futbolcu, Kayacık Tesisleri'ndeki basın toplantısında soruları cevaplayacak; takım maç öncesi son antrenmanına tesislerde çıkacak. (Konya/17.30/18.00) 

  

 A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ikinci maçında, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda Danimarka'yı konuk edecek. (İstanbul/17.30) 

  

 2022 UEFA Süper Kupa mücadelesinde Real Madrid ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. (Helsinki/22.00) 

 

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. eleme turu rövanşında perşembe günü deplasmanda Çekya'nın Slovacko takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de, teknik direktör Jorge Jesus ve takımdan bir futbolcu, basın toplantısında soruları cevaplayacak. (Brno/19.30)

Editör: TE Bilişim