Gazete Emek- MetroPOLL Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar,  "Seçim kanunu değişiklik teklifinde neler olacağını takip edemedim, bilmiyorum ancak barajın 7’ye indirilme kararı bana ittifak uygulamasının kaldırılacağını düşündürüyor. Çünkü ittifak uygulaması önceki seçimde iktidarın aleyhine oldu." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan,  "İnşallah enflasyonu da en kısa sürede kontrol altına alarak, raflardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının da önüne geçeceğiz" dedi.


GÜNÜN ÖZETİ

Kira fiyatlarının en çok arttığı iller belli oldu

Türkiye genelinde konut satış fiyatlarında 2020-2021 döneminde yıllık değer artışı yüzde 29.7, kira fiyatı artışı ise yüzde 16.7 oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Süleyman Soylu'dan  Mihraç Miroğlu'nun ailesine ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın İdil ilçesinde zırhlı aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki Miraç Miroğlu'nun ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İşsizlik temmuz ayında yüzde 12 yükseldi

Türkiye İstatistik Kurumu, verilerine göre, dar tanımlı işsizlik oranı temmuzda 1,4 puanlık artış ile yüzde 12,0 seviyesinde gerçekleşti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AKP'li eski vekil Mehmet Metiner: HDP ‘Kürt Partisi’ değildir

AKPeski milletvekili Mehmet Metiner, “Sahi HDP Kürtler için ne istiyor?” başlıklı yazısında, “HDP ‘Kürt Partisi’ değildir. Sadece ve yalnızca Kürtlerin partisi de değildir. HDP ideolojisi etnik milliyetçiliği ‘ilkel milliyetçilik’ olarak görür ve mahkum eder” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Perinçek: Erdoğan'a birilerinin doğruları söylemesi lazım

VatanPartisiGenelBaşkanıDoğuPerinçek, "AKP'nin inişte olduğu ve kaybettiği kesin. Erdoğan'a birilerinin doğruları söylemesi lazım" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Ahmet Hakan'dan dikkat çeken sözler: "Hayrünnisa Gül bile vazgeçti"

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan gazeteci Fehmi Koru’nun Abdullah Gül hakkında söylediklerine ilişkin göndermede bulunarak,İlahi Fehmi Abi! Hayrünnisa Gül bile Abdullah Gül’ün adaylığından vazgeçti. Ama sen vazgeçmiyorsun.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


TFF, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Dersim'de dikkat çeken kampanya: Koronavirüs aşısı olana Erdoğan'ın kitabı hediye

Dersim'in Pülümür ilçesinde, koronavirüs aşısı olanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kitabından hediye edileceği açıklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Erdoğan Bayraktar: Bağımsız bir savcı araştırsın

17-25 Aralık dosyasıyla ilgili açıklamalarıyla gündem olan Erdoğan Bayraktar, "Bağımsız bir savcı araştırsın, Yüce Divan'a gitmekten korkmam." ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kılıçdaroğlu ve Akşener'in görüşmesinden ayrıntılar ortaya çıktı: 'Masada Abdullah Gül ismi yok'

Hürriyet'ten Hande Fırat'a konuşan iki partiden "üst düzey" isimler, hem son süreci değerlendirdi hem de Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesinden ayrıntılarını yazdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Erdoğan: Enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alacağız

Cumhurbaşkanı  Erdoğan,  "İnşallah enflasyonu da en kısa sürede kontrol altına alarak, raflardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının da önüne geçeceğiz" dedi

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Editör: TE Bilişim