Gazete Emek- Türk Tabipleri Birliği (TTB) ilk sağlık çalışanının korona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdiği 17 Mart 2020’den 9 Kasım 2021’e kadar 497 sağlık çalışanının Covid-19 nedeniyle vefat ettiğini açıkladı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'la yaptığı görüşmeyi aktardı. Kütahyalı, Berat Albayrak'ın kitap yazdığını söyledi.

GÜNÜN ÖZETİ


‘Bijî Kurdistan’ paylaşımı nedeniyle tutuklanan akademisyen serbest bırakıldı

Sosyal medya hesabından “Bijî Kurdistan” paylaşımı gerekçesiyle görevden alınan akademisyen Hifzullah Kutum, serbest bırakıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Spor yasasında sona gelindi; Kulüp başkanlarını zor zamanlar bekliyor

Spor Yasası ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Menajerlik sistemi, yeni Spor Yasası ile disiplin altına alınacak. Futbolcu ve menajerler arasındaki sözleşmeler noter tasdikli olacak ve Spor Bakanlığı’na bildirilecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Rasim Ozan Kütahyalı, Sadık Albayrak ile görüşmesini anlattı: Berat Albayrak kitabı geliyor

Rasim Ozan Kütahyalı, Berat Albayrak’ın istifa süreci ve daha da fazlasını anlatan bir kitap kaleme aldığını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Sedat Peker'den Mehmet Barlas'a yanıt: Korku iklimi oluşturmak için sahaya sürmüşler

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas'la ilgili Twitter hesabından paylaşım yaptı. Peker, "Çaresizlik ne kötü ?Korku iklimi oluşturmak için elde malzeme kalmayınca Pokemon suratlı Mehmet Barlas'ı sahaya sürmüşler. " dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Kobanê Davası avukatlarından açıklama: Sahte yargılamanın taraftarı olmayacağız

Kobanê Davası’nda mahkemenin tutumunu protesto eden avukatlar,"Mahkemenin tutumu sürdürülürse duruşmalara katılmayacağız."ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Malatya'daki çöken binaya ilişkin 3 kişi tutuklandı

Malatya'da bir binada yaşanan çökmeye ilişkin gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı bir kişi ise adlı kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



TTB: Koronavirüs salgını nedeniyle 497 sağlık çalışanı yaşamını yitirdi

Türk Tabipleri Birliği (TTB) ilk sağlık çalışanının korona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdiği 17 Mart 2020’den 9 Kasım 2021’e kadar 497 sağlık çalışanının Covid-19 nedeniyle vefat ettiğini açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Davutoğlu'ndan AKP'ye uyarı: Bahçeli birinci aşamayı geçti

Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "MHP, Cumhur İttifakı'nın bir ortağı olsa da işlevi ve üstlendiği demokratik sorumluluğu muhalefettir" sözlerini değerlendirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



'TRT payı' anketi: Seçimin ayak sesleri

Elektirik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasına yönelik yapılan bir araştırmayı paylaşan MetroPOLL Araştırma Kurucusu ve Yönetici Özer Sencar, seçimin ayak sesleri olarak yorumladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Bakanlıktan 'efsane cuma' açıklaması: Yaptırım uygulanacak

Ticaret Bakanlığı, 'efsane cuma indirimleri' gibi birçok ürün yelpazesinde çeşitli oranlarda yapılan indirimlere karşı ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra sıklıkla bu fiyat üzerinden indirim yapıldığına dikkat çekilerek, aykırılıkların tespiti halinde gerekli idari yaptırımların uygulanacağı belirterek tüketicilere uyarılarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Dolar 9,82'yi gördü: Kapalıçarşı esnafından dikkat çeken tahminler

Dolar öğle saatlerinde 9.82'ye kadar yükselirken, Euro da 11.34'ü gördü. Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından İstanbul Kapalıçarşı esnafından yıl sonu altın fiyatı tahmini geldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN








Editör: TE Bilişim