Gazete Emek- Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Başınıza gelenlerin ‘Seni başkan yaptırmayacağız’ sözüyle bağlantılı (kişisel husumetle bağlantılı) olduğu söyleniyor. Siz de öyle mi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "Bana karşı özel bir kinin ve kastın olduğu belli zaten" dedi.

Diyarbakır Havalimanı kavşağına karpuz içinde çocuk heykeli yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan heykel fotoğrafları sosyal medyadan tepkilere neden oldu. Heykeller Twitter’da ana gündem maddelerinden biriydi. Özellikle karpuz içindeki çocuk heykeli, 500 Milyon TL ile ortadan kaybolan Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’a benzetildi.

GÜNÜN ÖZETİ

Meclis'te bulunan AKP, CHP, HDP, MHP, İYİ Parti'den ortak bildiri

TBMM'de AKP, CHP, MHP, İyi Parti ve HDP, İsrail'in Mescid-i Aksa'daki saldırılarını kınadı. Ortak bildiride "TBMM olarak bu zulmü ve hukuk tanımazlığı şiddetle kınıyoruz" denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

BBC’nin paylaşımına tepki yağdı: İstanbul'da özgürce eğlenen turistlere personel hizmet ediyor

BBC Türkçe'nin Instagram hesabında paylaştığı turistlere hizmet eden kadın işçinin görüntüsü sosyal medyada tepkilere neden oldu.

HABERİN DETAYI  İÇİN TIKLAYIN

Barış Annesi Simanperi Akyıldız hayatını kaybetti

Barış Annesi Simanperi Akyıldız, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yeldana Kaharman’ın otopsi raporunu paylaşan gazeteciye soruşturma

Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümüyle ilgili otopsi raporunu yayınlayan gazeteci Baransel Ağca'ya soruşturma açıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Zihinsel engelli kadın kapatıldığı kafeste ölü bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çocuk yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle zihinsel engeli bulunan 26 yaşındaki ölü bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

TÜİK açıkladı: İşsiz sayısı 4 milyon 236 bin kişi oldu

Türkiye ve İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre; işsizlik oranı, mart ayında bir önceki aya göre 0,1 puan azalışla yüzde 13,1’e düştü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Sedat Peker yanıtı: Mafyayı çökerttik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili, "Mafya konusunda tek yapamadığımız, her seçim kaybeden siyaset mafyasının, Türk siyaseti'ne musallatlığına çaresiz kalmaktır" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’nin Gergerlioğlu’na gönderdiği mektup ‘sakıncalı’ bulundu

HDP’nin Sincan Cezaevine tutuklu bulunan Ömer Faruk Gergerlioğlu’na gönderdiği mektup ‘sakıncalı’ kabul edilerek verilmedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Selahattin Demirtaş: Bugünleri tahmin ettim ama durdurmaya gücümüz yetmedi

HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Bugünleri tahmin etmiştim ama durdurmaya gücümüz yetmedi maalesef. Yoksa her şey baştan belliydi" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Berfo Ana’ya verilen söz tutulmadı: Cemil Kırbayır dosyası kapandı

Yargıtay, Cemil Kırbayır’ın 1980 darbesinden sonra gözaltında kaybedilmesi ile ilgili olarak yeniden soruşturma açılmasını sağlayan mahkeme kararını bozdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’den ‘alkol satışı’na ilişkin yeni hamle: Kolluk kuvvetinden izin alma şartı

İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı taslakta, alkol satışı yapılan yerlere ilişkin belediyelerin yetkileri valiliklere devredilirken bu yerleri açabilmek için kolluk kuvvetlerinden izin alma şartı getiriliyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır'da kayyumun yaptırdığı karpuzlu heykellere Diyarbakırlılar tepki gösterdi

Diyarbakır Havalimanı kavşağına karpuz içinde çocuk heykeli yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan heykel fotoğrafları sosyal medyadan tepkilere neden oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İçişleri Bakanlığı, İmamoğlu hakkında soruşturma izni vermedi

İçişleri Bakanlığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında “görevden uzaklaştırılan HDP’li belediye başkanlarını ziyaret ederek suçluyu övdüğü ve Fatih Sultan Mehmet’in türbesine saygısızlık yaptığı” iddialarına ilişkin açılan soruşturmaya izni vermedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim