Gazete Emek- Antalya Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıktığı sırada yaşanan diyalog ve beraberindeki gerginlikle gündeme gelen Tamer Karadağlı, "Selahattin Demirtaş'a özgürlük" yazmış. Demirtaş ne dedi. 'Öcalan'ın heykelini dikeceğiz' dedi. Hanımefendi bunu mu savunuyor?" diyerek Nihal Yalçın'ı hedef aldı.

Oyuncu Ceren Moray, Tamer Karadağlı’nın Nihal Yalçın'a yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Moray, "Bu tipleri itinayla var etmeye çalışmak da sadece bu toprakların işi. Her şey muazzam bir şekilde bu kadar mı yanlış olur, bu kadar olur" dedi.




GÜNÜN ÖZETİ

Buldan ve Kaftancıoğlu'dan Nihal Yalçın'a destek mesajı

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Altın Portakal ödül konuşması sırasında Tamer Karadağlı'nın tavrı sebebiyle Nihal Yalçın'a destek mesajı yayınladı. CHP'li Canan Kaftancıoğlu ise "Güzelim ülkeyi çok konuşan kadınlar değil boş konuşan erkekler(eril bakışa sahip)bu hale getirdi." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


MHP’li belediye tuğralı aydınlatmaya 1 milyon lira harcadığı ortaya çıktı

Osmaniye’nin MHP'li Kadirli Belediyesi, Kadirli-Osmaniye yolu Devlet Bahçeli Bulvarı’nın girişine Osmanlı tuğralı aydınlatma için 1 milyon 76 bin 470 TL harcadığı ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İYİ Partili Koray Aydın: Suikast duyumları var

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi cinayetler" söylemini doğruladı. Aydın, "Bizim de aldığımız suikast duyumları var" var." dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Cahit Berkay sordu: Demirtaş ve Kavala neden hapiste?

Moğollar’ın kurucusu, müzisyen Cahit Berkay,  “Mesela Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala neden hapiste? Bunu bize açıklasınlar” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Hrant Dink’in ailesine 1 milyon tazminat

Danıştay, Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesinden İçişleri Bakanlığı'nın hizmet kusuru olduğu gerekçesiyle mahkemenin 1 milyon 66 bin liralık tazminat kararını onadı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Irak'taki seçim sonuçlarına göre Sadr Grubu birinci oldu

Irak'ta Pazar günü yapılan genel seçimleri, Sadr Grubu'nun kazandığı açıklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Tamer Karadağlı’ya ilk destek Devlet Bahçeli’den

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde Nihal Yalçın’a “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü verirken yapığı mimik ve hareketler tepki gören Tamer Karadağlı telefonla arayarak destek verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Türkiye'deki kripto para borsası kapandı

İzmir merkezli kripto para borsası Coinzo, kamuoyuna yaptığı açıklamada faaliyetlerine  son verildiği duyuruldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 

Deniz Poyraz'ın katleden Onur Gencer hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi

İzmir'deki HDP il binasına  saldırarak Deniz Poyraz'ı katleden Onur Gencer hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve yedi yıla kadar hapsi istenen iddianame kabul edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Alaattin Çakıcı'ya Kılıçdaroğlu'na tehdit ve hakaretten hapis cezası

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik   hakaret ve tehditlerden dolayı 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Ceren Moray'dan Nihal Yalçın'ı hedef alan Tamer Karadağlı'ya sert tepki 

Oyuncu Ceren Moray, Tamer Karadağlı’nın Nihal Yalçın'a yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Tamer Karadağlı: Nihal Yalçın'ın paylaşımlarına baktım, Demirtaş'ı paylaşmış

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ın teşekkür konuşması yaptığı sırada arkadaki hareketleriyle tepki çeken Tamer Karadağlı konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Bekir Güneş yazdı: 'Taş fırın Haluk' başarılı bir kadının arkasında durmayı gururuna yediremedi!

Kendisi "Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın var" sözüne o kadar inanmış ve özümsemiş ki, güçlü bir kadının arkasında durmayı kendisine yedirememiş. Ama kusura bakmasınlar. Kadınlar artık erkeklerin arkasında durmuyor. Kadınlar artık en önde duruyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Rekabet Kurulu, Trendyol'a soruşturma başlattı

Rekabet Kurulu, Trendyol'a soruşturma başlattı. Rekabet Kurulu'nun Trendyol'a neden soruşturma açtığına ilişkin açıklama yapıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Suriye'den Türkiye'ye sert tepki: Çekilmesinin vakti geldi

Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad, topraklarındaki Türk ve Amerikan askerlerinin çekilmesi çağrısını yineledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Orhan Kemal Cengiz, Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğinin gerekçelerini yazdı

Orhan Kemal Cengiz, kendi internet sitesinde yayınladığı köşe yazısında Kılıçdaroğlu'nun muhtemel Cumhurbaşkanlığı adaylığını irdeleyerek, kendisine oy vermeyecek olmasının gerekçelerini kaleme aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


TÖB-SEN: Ülkü Ocağı mensupları okul bastı

TÖB SEN tarafından yapılan açıklamada, Hatay Antakya’da bulunan bir meslek lisesinin Ülkü Ocakları mensubu olduğunu söyleyen kişiler tarafından basıldığı duyuruldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Sezai Temelli'nin "Referandumda ‘evet’ oyu verdim, pişman değilim" sözlerine tepki

Artı Gerçek’in YouTube kanalında gazeteci Canan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu “Ya Sorulmasaydı?” programının yeni bölüm konuğu eski HDP Eş Genel Başkanı ve Van Milletvekili Sezai Temelli oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Ankara'da düğüne polis baskını: Yöresel kıyafet giyiliyor 

Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Türközü Mahallesi’nde açık havada Kürt bir ailenin yaptığı düğün polis tarafından basıldı. Yöresel kıyafet giyildiği gerekçesiyle düğün görüntülerini istedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim