Gazete Emek- HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, muhalefet liderlerine açık çağrıda bulundu. Demirtaş, “Devlet içine çöreklenmiş bu yapının üstüne gitmek için ortak tutum almalısınız, birlikte hareket etmeli ve Meclis’i daha fazla işletmelisiniz. Devletin çetelerden temizlenmesi yarına bırakılamaz” ifadelerini kullandı.

Seçim barajını makul bir seviyeye getirme gibi bir çalışmaları olduğunu dile getiren AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı,"Bu 7 mi olur, 5 mi olur, hangisi doğru, niye doğru, beklentiler ne? Bu çerçevede bir çalışma yapıyoruz. Demek ki bu aşağı yukarı 5 ile 10 arasında bir yerde." diye konuştu.

GÜNÜN ÖZETİ

Feminist Gece Yürüyüşü’ne katılan çok sayıda kadın gözaltında

8 Mart’ta Taksim’de düzenlenen 19. Feminist Gece Yürüyüşü'ne katıldıkları için çok sayıda kadın gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirtaş’tan muhalefete çağrı: Devletin çetelerden temizlenmesi yarına bırakılamaz

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bütün muhalefet liderlerine çağrıda bulundu. Demirtaş, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yol açtığı tahribatlar irdelenirken devlet içi yarı gizli, hukuk dışı yapılanmalar göz ardı edilmemeli, bunların üstüne kararlılıkla gidilmelidir.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bakan Koca: 2020'ye çöken kabus 2021'de aynı şekilde devam etmeyecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Koronavirüs kısa bir zaman zarfında grip gibi sıradan hastalık haline gelmeyecek ama 2020'ye çöken kabus 2021'de aynı şekilde devam etmeyecek." diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Facebook CEO'su Zuckerberg "ışınlanma" için tarih verdi

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg ışınlanma teknolojisi için tarih verdi. Zuckerberg,  "10 sene içinde toplantılara "ışınlanarak" gideceksiniz" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Komünist Başkan Maçoğlu ihaleleri kaldırdı: Kendi imkanlarımızla yapacağız

Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye bütçesinde tasarruf sağlanması için ihale sistemini kaldırdıklarını ve  kentteki işleri  halk ile beraber yapılacağını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKM şantiyesinde işçiler servis sorununa karşı eyleme geçti

Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) şantiyesinde servis kalkış saatlerinde yaşanan sorunlara dikkat çekmek amacıyla aralarında DİSK/ Dev Yapı-İş Sendikası'nın da olduğu inşaat işçileri eyleme geçti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'den seçim barajı açıklaması: 5 ile 10 arasında bir şey olacak

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, seçim barajını düşürmeye yönelik adımlar atıldığını dile getirerek  "7 mi olur 5 mi olur, hangisinin doğru olacağı üzerine çalışmalar yapıyoruz. 5 ile 10 arasında bir şey olacak" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Rasim Ozan Kütahyalı: Bu adamlar mı kadın haklarında duyarlı olacak?

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, 'Kadına şiddet meselesinde medyanın samimiyeti' adlı yazısında, "Medyada dayakçı erkek dolu. Karısının kafasını duvara çarpanlar, golf sopasıyla kadın dövenler, her türden rezalet var. Bu adamlar mı kadın haklarında duyarlı olacak?" ifadesini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demet Akbağ, Rasim Öztekin'in ölümüne ilişkin gerçeği açıkladı

Demet Akbağ yakın dostu Rasim Öztekin’in ölüm nedenine ilişkin gerçekleri paylaştı. Akbağ, Rasim Öztekin’in koronavirüs sebebiyle olması gereken bir ameliyatı ötelediğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bitcoin ve kripto paralarda en çok merak edilen kavramlar

Dünyada ve Türkiye'de  kripto para borsası aktif olarak işlem görüyor. Peki nedir bu kripto para? Kripto paralara ilişkin merak edilenleri haberimizden takip edebilirsiniz.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP’den gazetecilere yönelik saldırılara ilişkin Meclis araştırması talebi

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, gazetecilere saldırıların faillerinin tespit edilerip yasal süreçlerin takibinin yapılması için Meclis'te komisyon kurulmasını talep etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Şenyaşar ailesi adliye önünde eylemde: Geç gelen adalete de razıyız

Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar'ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı oturma eylemi, 3'üncü gününde devam ediyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul’da 15 Mart'tan itibaren birçok işletmede HES kodu zorunlu olacak

İstanbul'da 15 Mart'tan itibaren  kahvehane, internet kafe, berber, hamam, masaj salonu, düğün salonu, tiyatro ve spor salonları gibi birçok yere girişte HES kodu zorunluluğu getirildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Urfa’da İYİ Parti konvoyu kaza yaptı: Yaralılar var

Urfa'da esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile beraber gelen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu'nun aracı, minibüsle çarpıştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sendikalardan işçi haklarına ilişkin TBMM’ye çağrı

İstanbul İşçi Sendikaları Şubeler Platformu (İSŞP), salgının birinci yılına ilişkin yapılan açıklamada, “Pandemi bahanesiyle ortaya konulan işçi kıyımına, keyfi ve fırsatçı uygulamalara karşı işçilerin yanında olun!” sözleriyle milletvekillerine çağrı  yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Çağlayan Adliyesi’nde intihar girişimi

Çağlayan Adliyesi önünce polislerce darp edildiğini iddia eden bir kişi intihar girişiminde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim