Gazete Emek- AKP’li vekil İbrahim Halil Yıldız’ın yakınları ile Şenyaşar ailesi arasında yaşanıp, iki taraftan 4 kişinin yaşamını yitirdiği olaya dair yargılamada mahkeme heyeti, Şenyaşar ailesi avukatlarının tüm taleplerini reddetti.

2021 Newroz deklarasyonu açıklandı. Bu yıl “Newroz ateşiyle direnelim, özgürleşelim” sloganıyla düzenlenecek Newroz, en az 61 merkezde kutlanacak.

GÜNÜN ÖZETİ

Ekonomist ve siyasetçilerden Reform Paketi’ne ilişkin ilk tepkiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, çalışmalarının özünde ekonomiyi yatırım, üretim, istihdam temelinde büyütme amacı olduğunu söylediği Ekonomi Reform Paketi’ne ilişkin ekonomist ve siyasetçilerden ilk tepkiler sosyal medyadan geldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Şenyaşar davasında avukatların tüm talepleri reddedildi

2018’de Urfa'nın Suruç ilçesinde AKP'li İbrahim Halil Yıldız'ın korumaları ve yakınlarının Şenyaşar ailesi fertlerine yönelik saldırıları sonucu 4 kişinin yaşamını yitirmesine ilişkin açılan davada aile ve avukatların tüm talepleri reddedildi ve duruşma 2 Nisan'a ertelendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

2021 Newroz programı açıklandı

Newroz programı belli oldu. Diyarbakır’da Newroz gündemiyle toplanan Diyarbakır Newroz tertip komitesi, Newroz deklarasyonunu açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan: 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutacağız

Ekonomi Reform Paketi’ni açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışarak hedeflerimize ulaşacağız.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Avrupa Konseyi’nden Kavala ve Demirtaş’a ilişkin kritik karar

Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi Edirne F tipi cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala için aldığı kararları açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’li Gergerlioğlu’nun fezlekesi Meclis’e ulaştı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na verilen hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından hazırlanan fezlekenin Meclis’e ulaştığını duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Atanamayan öğretmenler eylemde: Her şeyden tasarruf olur eğitimden olmaz

Atması yapılmayan öğretmenler, Ankara’da eylem yaptı. Öğretmenler, "En az 60 bin atamanın gerçekleştirilmesini istiyoruz" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan: Restoran, kafe, kuaför gibi yerler konusunda şartları zorlayacağız

Cuma namazı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Koronavirüs mutasyonlarının inişli çıkışlı görüntüleri bizleri karar almada zorluyor” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirtaş'ın avukatı Karaman: Demirtaş da Kavala da serbest bırakılacak

HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın avukatı Mahsuni Karaman, "Hiç umutsuz olmaya gerek yok. Bu saatten sonra Avrupa Konseyi'nden çıkılmasına kimse müsaade etmez.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Nihat Hatipoğlu, rektörü olduğu üniversitede 4 fakültenin dekanlığını üstlendiği ortaya çıktı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun, üniversitedeki 4 fakültenin dekanlığını üstlendiği ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İbrahim Kalın'dan S-400 açıklaması: Kararlılığımız devam ediyor

ABD ile yaşanan S-400 gerilimine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye'nin geri adım atmayacağını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’den A Haber hakkında RTÜK’e başvuru

HDP, A Haber’de yayınlanan Memleket Meselesi programında, HDP hakkında gizli tanık ifadelerine dayanarak “HDP il binasında PKK sığınağı” başlığı ile sunulan program hakkında RTÜK’e şikayette bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Çorum’da iki çocuk okul servisinde öldürüldü

Çorum’un Alaca ilçesinde Servet B. isimli erkek, oğlu ile kavga ettikleri iddiasıyla ortaokul öğrencisi 2 çocuğu tabancayla ateş ederek öldürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Van’da polis, savcıyı darp etti!

Van’da kimlik sorduğu polisin kendisini darp ettiğini ileri süren savcı, şikayetçi oldu. Sanık polis hakkında ise 1,5 yıla kadar hapis talep edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim