Gazete Emek- Beyoğlu'nda 3 erkek, bisikletle gezen 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği ve zorla eve götürmeye çalıştığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Polis ve bekçiler tarafından gözaltına alınan 3 erkek, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Dün saat 14.00 sıralarında 14 yaş ve altı için sokağa çıkma serbestliğinden yararlanarak annesi F.Ş. ile Gezi Parkı'na gelen 12 yaşındaki H.Ş. annesinden izin alarak komşularından aldıkları bisiklet ile park içinde gezmeye başladı. Yorulan H.Ş., bisikleti elinde sürerek annesinin yanına dönerken, iddiaya göre önüne çıkan 3 erkeğin sözlü tacizine maruz bırakıldı.

Tacizcilerden birinin H.Ş'yi kolundan tutarak evine götürmek istediği iddia edildi. Çığlıklar atarak kaçan H.Ş, koşarak annesinin yanına geldi. İhbar üzerine parka gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ve bekçiler Gezi Park'ının hemen karşısındaki çocuk parkında şüpheli 3 kişiyi yakaladı. H.Ş, yakalanan şüphelileri teşhis ederken, Anne, F.Ş kızını taciz ettiği iddia edilen kişilere elleriyle vurarak, tepki gösterdi.

Kelepçe takılarak gözaltına alındıktan sonra polis merkezine götürülen A.K., M.A. ve İ.A.'nın kırmızı ışıklarda duran araçlardaki sürücülere mendil satmaya çalışıp cam silen kişiler olduğu, uyuşturucu kullanmak ve hırsızlıktan suç kayıtlarının olduğu tespit edildi.

Habere göre anne F.Ş ve kızı polis merkezine giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Polis merkezine götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim