Gazete Emek- Kılıçdaroğlu’ndan Mehmet Ali Çelebi açıklaması: "Bu kadar savrulma olmaz ki"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'ye katıldığını duyuran Mehmet Ali Çelebi'nin kararını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, “Bu kadar savrulma olmaz ki” ifadelerini kullandı.

Bakan Bilgin'den 'asgari ücret' açıklaması: "Çalışmalarda sona gelindi" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, asgari ücrete ilişkin "Aralık ayında enflasyonun tahribatını ortadan kaldıracak bir düzenleme yapacağız" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ 

Katledilen Jinoloji dergisi editörü Nagihan Akarsel, Konya'da toprağa verildi

Katledilen Jineoloji dergisi editörü  ve akademisyen Nagihan Akarsel, doğduğu Konya'da kadınların omuzları üzerinde taşınarak toprağa verildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kumluca Belediyesi işçileri 9 gündür grevde! “Gelin işten attığınız işçileri geri alın”

Kumluca Belediyesi işçileri, haksız işten çıkarmalara karşı gerçekleştirdikleri grevin 9. gününde basın açıklaması gerçekleştirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Sansür Yasası’nın hapis cezası öngören 29. maddesi Meclis'ten geçti 

Sansür Yasası'nın hapis cezası öngören 29. maddesi Meclis'te kabul edildi. TCK'ya ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçu ekleniyor ve bu suçu işleyenlere 1 ila 3 yıl ceza verilecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

AKP’li Gebeceler Belediyesine kayyum atandı 

Afyonkarahisar'da, Gebeceler Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk’un mazbatasının iptal edilmesinin ardından belediyeye kayyum atandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

'Sansür Yasası' Meclis'ten geçti 

Kamuoyunda 'sansür yasası' olarak bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Genel Kurul'da yapılan tartışmalı oylamanın ardından kabul edilerek yasalaştı.  

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Gazetecilerden, Sansür Yasası'na karşı “Susmak Yok” kampanyası

Gazeteciler tarafından  Twitter'da açılan #SusmakYok etiketiyle kısa sürede çok sayıda paylaşım yapıldı. Etiket Twitter gündemlerinde birinci sıraya kadar çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

HDP Grup Başkanvekili Beştaş: "Demirtaş’la gerginliğimiz yok, sürekli iletişimimiz var"

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, partisinin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile bir gerginlik yaşamadıklarını ve sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Bakan Bilgin'den 'asgari ücret' açıklaması: "Çalışmalarda sona gelindi"

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, asgari ücrete ilişkin "Aralık ayında enflasyonun tahribatını ortadan kaldıracak bir düzenleme yapacağız" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kılıçdaroğlu’ndan Mehmet Ali Çelebi açıklaması: "Bu kadar savrulma olmaz ki"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'ye katıldığını duyuran Mehmet Ali Çelebi'nin kararını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, “Bu kadar savrulma olmaz ki” ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Sinan Gülün yazdı: Dünya üzerinde artan üretimle, derinleşen yoksulluk!

Hakikat kaybedildiği yerde aranır. Bu kayıp dönem, ilk eşitliğin ve sınıfsız toplumun olduğu ilkel insanların dönemidir.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim