Gazete Emek- Diyanet-Sen, “Diyanet-Sen Çocuk” ismiyle çocuk dergisi çıkarmaya başladı. Derginin ilk sayısında ise skandal görüntüler yer aldı. Dergide, çocukların psikolojisini etkileyebilecek idam, kafa kesme, pranga ve savaş görsellerine yer verildi.

Devlet-mafya ilişkisine ilişkin iddialar ve itirafların yer aldığı videolar yayınlayarak gündeme oturan ve organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in yakalandığı iddiaları ortaya atıldı.

GÜNÜN ÖZETİ

HDP’li yöneticiler parti çalışmaları gerekçesiyle tutuklandı

İstanbul’da 4 gün önce gözaltına alınan ve siyasi parti faaliyetleri nedeniyle suçlanan HDP yöneticileri Fener Günana ve Ahmet Subaşı tutuklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyanet-Sen’in çocuk dergisinde tepki çeken görseller: idam, kafa kesme, pranga

Diyanet-Sen’in Abdurrahman El-Hazini’nin hayatının anlatıldığı çocuk dergisinde “darağacı” yer alırken, bir başka yerde ise “kılıçla kafa kesme” görüntüsüne yer verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'den yeni iddialar: Milangaz dosyası bende

Demirören grubuna yönelik  iddialarını sürdürdüren Sedat Peker, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Şevki Kurtkaya’nın Milangaz da dahil birçok malına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Jeff Bezos ile uzay yolculuğu için 28 milyon dolar ödedi

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos ve kardeşinin yer aldığı uzay yolculuğunda bir koltuğa 28 milyon dolar ödendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da sütunları çalınan Ermeni Vakfı’na bir garip dava

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde bulunan tarihi Surp Sarkis Ermeni Kilisesi’nde 2 yıl önce sütunların devrilmesi sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki Yılmaz Örek’in şikayeti üzerine Surp Sarkis Ermeni Kilisesi Vakfı hakkında soruşturma başlatıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Üniversite final sınavında tepki çeken HDP soruları!

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine final sınavlarında cevaplamaları istenen sorulara HDP’den tepki geldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sevilay Yılmaz, Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkide olan gazetecileri yazdı

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman Sedat Peker'in videolarında adı geçen Sezgin Baran Korkmaz ve ilişkide olduğu gazeteciler hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan'dan gazeteciye uyarı:  'Maskeni çıkar'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi öncesi açıklamalarda bulundu. Açıklamanın soru cevap kısmında ise Erdoğan bir gazeteciyle yaşadığı diyolog sosyal medyaya yansıdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Korucuların kavga ettiği köylüler yayladan indirildi

Muş’un Şenyayla ilçesine bağlı Kozme Dağı bölgesinde yaylaya çıkan köylüler, korucularla kavga edince valilik kararıyla yayladan çıkarıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'in videoları bugüne kadar neleri değiştirdi?

Organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla aranan Sedat Peker, paylaştığı ve milyonlarca izlenen videolarda, çeşitli siyasetçi, iş insanı, eski güvenlik görevlileri ve gazetecilerle ilgili iddialarda bulunuyor. Peki Peker’in yayımladığı bu videoların sonuçları ne oldu?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker’in “yakalandığı” iddiaları ve görseller sosyal medyada gündem oldu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, MİT destekli SAT askeri operasyonu ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde kaldığı evde yakalandığı iddia edildi . Ancak Peker’in yakalandığına ilişkin yayımlanan görüntülerin montaj olduğu ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kendisinden haber alınamayan Sedat Peker’e ilişkin dikkat çeken gelişme: Polisler tarafından alındı

Gazeteci  Alişer Delek, Sedat Peker'in en yakınındaki isimlerden Emre Olur ile görüştüğünü ve Dubaili  polisler tarafından Peker’in konutundan alındığını ayrıca kendisinden haber alınamadığını  aktardı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim