Gazete Emek- Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde CHP İlçe Başkanı Turgut İncel’in evi dün gece saatlerinde özel harekat polisleri tarafından basıldı. Olaya ilişkin açıklama yapan Turgut İncel, "Olayın duyulması sonrasında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi. Benimle ve eşimle görüşerek ‘hakkınızı helal edin' dedi.

Türkiye’de çıplak arama olmadığı yönündeki sözleriyle gündeme gelen AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “Bu uygulamananın var olması insan hakları ihlali konusu olduğu anlamına gelmez. Türkiye’de bu tür arama hiç yoktur demiyorum” dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Rektörü olduğu üniversitede dört fakültenin dekanlığını üstlenen Nihat Hatipoğlu: Tabii Ramazan geliyor algı lazım

Rektörü olduğu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin dört fakültesinde dekan olan Hatipoğlu,Bir kuruş ücret veya maaş ödenmemiştir! Anlamadığınız bu işin neresinde. Tabii Ramazan geliyor. İllaki algı lazım” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bir kadın cinayeti daha! Bensu Narlı, Serhat Kantaş isimli erkek tarafından vurularak öldürüldü

Muğla’da 23 yaşındaki Bensu Narlı, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Şenyaşar ailesinin adalet nöbeti 5. gününde: Adalet betonun altındaysa oradan çıkaracağım

Urfa Adliyesi önünde 5 gündür "adalet" talebiyle eylemde olan Emine Şenyaşar, "Adalet betonun altındaysa oradan çıkaracağım" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kulis: Erdoğan iki bakanın azlini isteyecek

Ankara kulislerinden yansıyan bilgilere göre, Berat Albayrak'ın AKP yönetiminde görevlendirileceği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabinede köklü bir değişiklik yapacağı iddia edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cumartesi Anneleri, Mirze Ateş’in akıbeti sordu: Benzin dökerek yaktıklarını duyduk

Cumartesi Anneleri, koronavirüs salgını nedeniyle online gerçekleşen eylemde 27 yıl önce gözaltına alındıktan sonra kaybedilen Mirze Ateş’in akıbeti sordu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da yılın ilk Newroz ateşi yakıldı

Diyarbakır Newroz Tertip Komitesi tarafından yılın ilk Newroz ateşi temsili olarak yakıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul ve Van'da Newroz çalışmalarının startı verildi

HDK, 30’u il olmak üzere 61 merkezde gerçekleşecek Newroz kutlamalarına ilişkin deklarasyonu İstanbul’da açıkladı. Van’da ise 21 Mart’ta kutlanacak Newroz etkinliği için valilik izin verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu, evi basılan CHP'li başkanı arayıp helallik istedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, evi polisler tarafından basılarak, kapısı koçbaşıyla kırılan CHP Hazro İlçe Başkanı Turgut İncel’i arayarak helallik istedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu: Bebeğinize hazır mama veriyorsanız fakirlikten bahsetmeyin

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu ekonomiye yönelik eleştirilere ilişkin, “Affedersiniz ama bebeğinize siz muhallebi yapmıyor, özel hazırlanmış mama veriyorsanız açlıktan, fakirlikten falan bahsetmeyin” diyerek yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'li Zengin'den 'çıplak arama' açıklaması: İnsan hakları ihlali olduğu anlamına gelmez

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, çıplak aramaya ilişkin, “Madem böyle bir mesele var, bir zahmet bunun şikayetini de yapın. Bu kadınların tamamının şikayetçi olmasını beklerdim, ama şikayetçi değiller.” diye konuştu

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

"'Asla oy vermem' dediğiniz bir siyasi parti var mı?" anketinden çarpıcı sonuçlar

MetroPOLL Araştırma'nın kurucusu Özer Sencar her ay düzenli olarak yaptıkları "Türkiye'nin Nabzı" anketinin şubat ayı sonuçlarını paylaştı. "Asla oy vermem dediğiniz siyasi parti var mı?” sorusunda  26,4 ile AKP ilk sırada, yüzde 26 ile de HDP ikinci sırada yer aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Köy okulunda imam eşleri öğretmen olarak görevlendirildi

Antalya Finike İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, köy okullarında imam ve eşlerinin ders vermesine ilişkin, “Kimse bulunamayınca imamın eşi ilahiyat mezunu, üniversite mezunu denilerek görevlendirildi."  açıklamasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim