Gazete Emek-  Günün öne çıkan konu başlıkları şu şekilde;

-Şenyaşar Ailesi'nin "Adalet" talebiyle Urfa Adliyesi önünde başlattığı oturma eylemi 5'inci gününde devam edecek.

-Cumartesi Anneleri, gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak ve faillerin cezalandırılmasını talep etmek amacıyla her hafta düzenledikleri eylemlerinin 833’üncüsünü online gerçekleştirecek. (12.00)

-Van Newroz Tertip Komitesi, kutlamalara ilişkin HDP İl Örgütü binasında; HDK, demokrasi ve özgürlük güçleriyle birlikte Taksim Hill Otel'de; Diyarbakır Newroz Tertip Komitesi, HDP Kayapınar İlçe Örgütü binasında açıklama yapacak. (11.00-12.00)

-İzmir’deki sağlık meslek örgütleri, 14 Mart Tıp Haftası kapsamında yaşamını yitiren sağlıkçıları Cumhuriyet Meydanı’nda andıktan sonra denize karanfil bırakacak. (12.00)

- İzmir Tabip Odası, pandemide yaşamını yitiren sağlık emekçileri anısına Eşrefpaşa Hastanesi bahçesinde duvar resimleri açılışını gerçekleştirecek. (14.00)

-Kayıp yakınları ve İHD Diyarbakır Şubesi, "Kayıplar bulunsun, failler yargılansın” eyleminin 630'uncusunu internet üzerinden online gerçekleştirecek. (12.00)

-Diyarbakır Tabip Odası, “Barış, Dostluk ve Demokrasi Ödülü”nü, Diyarbakır Barosu Tahir Elçi Konferans Salonu’nda düzenleyeceği törenle İHD Eş Genel Başkanı Eren Keskin’e verecek. (14.00)

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya gelecek. (13.30)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Tabip Odasına ziyarette bulunacak ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Palyatif Bakım Ünitesi'nin açılışında yer alacak. (07.00-17.00)

-Türkiye ve dünyada koronavirüs salgınına ilişkin yaşanan gelişmeler takip edilecek.

Editör: TE Bilişim