Gazete Emek- İstifa kararına gelen tepkilere yanıt veren eski Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen,"Eleştiriye açık oldum, eleştiriyi yararlı buldum. Hakaret, iftira, küfür, alay, tehdit hak değildir. Kötü söz sahibine aittir. İddiasını ispatlamayan müfteridir." dedi.

Esenyurt'ta 16 yaşındaki A.A. adlı erkek, bir rezidansın asansöründe bir kadına tecavüz girişiminde bulundu.mYapılan takip sonucunda zanlının daha önce de bir kız çocuğunu istismar etmeye çalıştığı öğrenildi.

GÜNÜN ÖZETİ 

Ekonomist Özgür Demirtaş’tan asgari ücret tahmini: Keşke haksız çıksam 

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, asgari ücretin 4 bin TL'nin üzerine çıkarılacağı, Ocak-Şubat aylarında ise gıda fiyatlarında artış yaşanarak alım gücünün düşeceği öne sürdü. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kripto parada düşüş sürüyor: Bitcoin 2 ay önceki seviyesinde

Kripto varlıklardaki satış dalgası devam ediyor. Kasım ayında 69 bin dolar ile rekor kıran Bitcoin, kademeli düşüşünü sürdürürken, yaklaşık 2 ay önce işlem gördüğü seviyelere geriledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Limak grubu Türkiye’deki şirketini yurt dışına taşımış!

İYİ Parti Milletvekilleri Durmuş Yılmaz ve Erhan Usta imzalı muhalefet şerhinde, Limak Holding’in Türkiye’deki şirketi Uludağ EDAŞ’ı, Londra’daki bulunan şirkete sattığına dikkat çekildi.

 HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Selahattin Demirtaş çizerek anlattı: "Cin Ali’nin bildiği bir ekonomi modeli keşfedilmiş olabilir mi?"

Selahattin Demirtaş, iktidarın ekonomi modelini 'Cin Ali' çizerek eleştirdi. Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ise  “Acaba dünyada bir tek Cin Ali’nin bildiği bir ekonomi modeli keşfedilmiş olabilir mi?” ifadelerine yer verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

İstanbul Esenyurt'ta bir kadına asansör'de cinsel saldırı

İstanbul Esenyurt’ta yabancı uyruklu bir erkek, asansör içinde bir kadına tecavüz cinsel saldırıda bulundu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Diyanet'ten dolarla bağış talebi: En az 20 bin dolar! 

Diyanet ‘Bir Damla Hayat’ Projesi kapsamında kuyu ve çeşme bağışlarının dolarla yapılabileceğini açıkladı. Yapılan bağışlar için talep edilen en az limit 20 bin dolar oldu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ayhan Bilgen: HDP’de yüzde 10 tembelliği oluştuğunu düşünüyorum

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyuran eski Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, HDP’ye yönelik eleştirilerde bulundu. İstifa kararına gelen tepkilere ise,"Eleştiriye açık oldum, eleştiriyi yararlı buldum. Hakaret, iftira, küfür, alay, tehdit hak değildir. Kötü söz sahibine aittir. İddiasını ispatlamayan müfteridir." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Döviz kurundaki yükseliş konut satışlarını hızlandırdı: Yabancılara satışta rekor artış 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kasım ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı. Verilere göre Kasım'da satışlar bir önceki yıla göre yüzde 59 arttı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Şahan Gökbakar’dan sert tepki: Gerçekten yazık oluyor

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Halk Ekmek büfeleri önünde oluşan kuyruklara ilişkin "Yazık oluyor, gerçekten yazık oluyor!" diyerek tepki gösterdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Dedeoğulları davasında sanık katliamı anlattı: "Amacım barışı sağlamaktı"

Konya’nın Meram ilçesinde 30 Temmuz’da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi öldüren Mehmet Altun ile Çalık ve Keleş aile fertlerinin yargılandığı davanın ilk duruşması, Konya 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


“2.500 lira demir para 4 bin liraya”

Gazeteci Adem Karacoban, bir hurdacının madeni paralarla ilgili olarak çektiği bir videoyu sosyal medya platformu Twitter’dan “Bir hurdacı yolladı. Paranın kendi değeri: 2500 tl Hurdacıdaki değeri; 4000 tl.” diyerek paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Düğünlerde takmak için 0,25 ve 0,5 gramlık altınlar satışa çıktı

Çeyrek altının satış fiyatının 1330 liraya ulaşması sebebiyle vatandaşın düğünlerde takması için 0.25 ile 0.50 gram altınlar satışa çıktı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Nagehan Alçı: AKP diye bir olgunun hala olup olmadığından emin değilim

HaberTürk yazarı Negahan Alçı, "Bugünkü Türkiye'de AK Parti diye bir olgu hayli zayıflamış durumda hatta abartarak söyleyeyim, böyle bir olgunun hala olup olmadığından bile emin değilim ama Recep Tayyip Erdoğan diye başlı başına bir olgu ve kurum var" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Resimlerinde fırça yerine iğne kullanan Ruken Ekinci'nin ilk kişisel sergisi sona erdi

Resimlerinde boya yerine kahve telvesi, fırça yerine iğne kullanan Ruken Ekinci'nin “Duyguların Rengi” adını verdiği ilk kişisel resim sergisi sona erdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ülkü Ocakları eski Başkanı Çömez, 16 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Aydın’ın eski Umurlu Ülkü Ocakları Başkanı Alpay Çömez, 16 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Sedat Peker,avukatı ile görüştü: "Peker video veya sosyal medya paylaşımı yapamıyor"

Gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu, Avukat Ersan Barkın'ın müvekkili Sedat Peker ile hakkındaki suçlamalara dair görüştüğünü ve savunma hazırladığını anlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim