Gazete Emek-  Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Anadolu Adliyesi'nde ortak çalıştığı savcılar olduğunu ve o savcıların çocukları üzerinden servet yaptığını öne sürdü.

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Veyis Ateş hakkında disiplin soruşturması açılmasına ve bu nedenle savunmasının istenmesine karar verdi.

Federe Kürdistanlı siyasetçi Maki Revend, sınır ötesi operasyon ve KDP’nin tutumuna dair değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasını KDP kaynaklarına dayandıran Revend, KDP ve MİT tarafından sivillerin öldürülmesine dair plan yapıldığını ileri sürdü.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Suç örgütü lideri Sedat Peker'in videoları ile iligli değerlendirmede bulundu. Demirtaş, "Sedat Peker ile hükümet arasındaki tek fark, Peker’in mafya olduğunu dürüstçe kabul etmesidir. Bu açıdan bakıldığında, Peker’in ifşaatları malumun ilamıdır. Benim açımdan şoke edici değil” ifadedesini kullandı.

GÜNÜN ÖZETİ

Selahattin Demirtaş: Kimse bizi iki kötü arasında tercihe zorlamaya kalkmasın

Eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş,“Kimse bizi iki kötü arasında tercihe zorlamaya kalkmasın. Gerçek demokrasi ve hakiki bir barışı savunamayanlar, buna yürekten inanmayanlar Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olamazlar, en azından biz buna payanda olmayız.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Batman İl Sağlık Müdürlüğü  yolsuzluğu: Sadece 6 ayda 3 milyon liradan fazla para aktarılmış

Batman İl Sağlık Müdürlüğü'nde maaşlarda yolsuzluk yapıldığı  ve Sağlık Bakanlığı müfettişleri tarafından 69 memur ve 9 mutemedin incelenen bordrolarına göre sadece 6 ayda 3 milyon liralık vurgun yapıldığı belirlendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da 9 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'ın Bağlar, Kayapınar ve Ergani ilçelerinde sabah saatlerinden birçok eve polisler tarafından yapılan baskın sonucu 9 kişi gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 Kobanê Davası’nda siyasetçilerin reddi hakim talebine reddedildi

HDP eski eş genel başkanlarının da aralarında bulunduğu 108 kişi hakkında açılan Kobane davasının 3’üncü duruşması Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülüyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Özışık, hakkındaki iddialara yanıt verdi: “Benim de bildiklerim var!”

Gazeteci Süleyman Özışık, organize suç lideri Sedat Peker'in kendisiyle ilgili iddialarına cevap verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Veyis Ateş’e ilişkin karar

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in hakkında iddialarda bulunduğu Veyis Ateş’ten savunmasını istedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

NATO Liderler Zirvesi başladı: Erdoğan’dan kritik görüşmeler ve mesajlar

NATO ülkelerinin devlet ve hükümet başkanlarının katıldığı NATO Zirvesi, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki NATO karargahında başladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirören'in Ziraat Bankası'ndan aldığı krediler Meclis gündeminde

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Demirören Holding'in Doğan Medya'yı satın alırken Ziraat Bankası'ndan çektiği krediyi ödemediği iddiasıyla ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulması için önerge verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kürt siyasetçi Revend, KDP ve Türkiye’nin ‘PKK’ planını açıkladı

Kürt siyasetçi Maki Revend, “Mesut Barzani, kendi çıkarları için Kürdistan’ın kapılarını Türkiye’ye açtı, anahtarı Türkiye’ye teslim etti.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fatih Aktaylı: Sezgin Baran Korkmaz arayarak utanç verici suçlamalarda bulundu

Gazeteci Fatih Altaylı, yurtdışına kaçan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın kendisini aradığını ve Habertürk TV spikeri Veyis Ateş hakkında utanç verici suçlamalarda bulunduğunu söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

NATO Liderler Zirvesi’nde Biden ile görüşen Erdoğan’dan açıklama

5 ayın sonunda ilk kez Biden'la  bir araya gelen Cumhurbaşkanı  Erdoğan,  görüşmeye ilişkin “Son derece yararlı ve verimli bir görüşme oldu” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker’den Erdoğan ve Biden görüşmeleri sırasında dikkat çeken paylaşımlar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Anadolu Adliyesi'nde ortak çalıştığı savcılar olduğunu ve o savcıların çocukları üzerinden servet yaptığını öne sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim