Gazete Emek- Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Sedat Peker'in iddialarından sonra yazılı bir açıklama yaptı. Çakıcı, "Devletimiz zamanı geldiğinde her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olanları layık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içinde bu insanlarla iş birliği yapanlardan bağırsaklarını temizleyecektir" ifadelerine yer verdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, ‘Go Türkiye’ isimli seyahat rehberi platformunun yabancı turistler için hazırladığı tanıtım, sosyal medyadan yayınladıktan 2 saat sonra gelen tepkiler üzerine  silindi.

GÜNÜN ÖZETİ

Sedat Peker’in açıklamalarına ilişkin Alaattin Çakıcı’dan ilginç yorum

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Sedat Peker’in iddialarının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çakıcı, “Devletimiz zamanı geldiğinde her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olanları layık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içinde bu insanlarla işbirliği yapanlardan bağırsaklarını temizleyecektir.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnaftan helallik istedi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan parti teşkilatları ile gerçekleştirdiği bayramlaşmanın ardından, "Pazartesinden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu'dan dikkat çeken paylaşım: Seçim! Hemen!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘helallik’ açıklamasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a erken seçim talebinde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Turizm Bakanlığı’nın "Keyfinize bakın, aşılandım" maskeli videosuna sosyal medyadan tepki

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı ‘Go Türkiye’ hesabından paylaşılan videoda turizm emekçilerinin taktığı “Keyfini bakın, aşılandım” yazılı maskeler büyük tepki topladı. Gelen tepkilerin ardından video yayından kaldırıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener’den Erdoğan’a ‘erken seçim’ çağrısı: Getir sandığı helalleşelim

Erdoğan'ın ekonomik açıdan sıkıntıya düşen halktan 'helallik' istemesine İYİ Parti lideri Akşener'den tepki geldi. Akşener, “Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim.”dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mersin’de Erbilli aileye ırkçı saldırı

Irak'ın Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'den, Mersin'e gelen aile ırkçı saldırıya uğradı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP genel merkez binasına saldırı: “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu faildir”

HDP Genel Merkezi'ne gece üç kişilik bir grup taşlı saldırıda bulundu.Partiden yapılan açıklamada ise “Kirli ilişkileri ortaya dökülen ve bu telaşla hedef saptırmak için partimizi ve muhalefeti suçlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu faildir” denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

UNESCO’dan anadilde eğitim açıklaması

UNESCO, Kürt Dil Hareketi’nin (Hezkurd)  Kürtçenin eğitim dili olması için yaptığı başvuruya "Devletleri uyarıyoruz, anadilde eğitim talebi meşrudur" diyerek yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker’e verilen koruma polisinin belgesi ortaya çıktı

CHP'li Başarır, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e 2015'te Barış için Akademisyenler İnisiyatifi” üyesi 1128 akademisyene yönelik söylediği, 'Oluk oluk kan akıtacağız' tehditlerinden sonra koruma polisi verildiği iddialarına ilişkin emniyet yazısını paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP'nin 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' için hazırladığı çalışmanın detayları belli oldu

CHP’nin hazırlıklarını sürdürdüğü “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” taslağının detayları ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, çalışmada “yurttaşa yasa önerisinde bulunma hakkı”, “sivil toplumun yasa yapımına dahil edilmesi”, “torba yasa uygulamasının terk edilmesi”, “TBMM’deki komisyonların yeniden örgütlenmesi” gibi öneriler yer alıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim