Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 


 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantısında faiz kararı açıklanacak.




 

 SES, Mayıs ve Haziran ayında gerçekleştirecekleri eylem ve etkinliklerine ilişkin sendikanın genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

 



 

 HDP, ÖHD ve İHD temsilcilerinden oluşan heyet, Iğdır, Patnos ve Van’da yaptıkları cezaevi ziyaretlerine ilişkin Van Barosu’nda açıklama yapacak. (13.00)

 





 

 Hasta ve infazı yakılan tutukluların serbest bırakılması için tutuklu yakınlarının Diyarbakır, İzmir ve Van’da başlattığı Adalet Nöbeti, devam ediyor. (13.00-16.00)





 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İnegöl ve Yenişehir ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak, iftar programına katılacak. (Bursa/15.00/16.20/19.48)



 

Şenyaşar Ailesi'nin Şanlıurfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti 402. gününde devam edecek.   




 

HDP MYK Üyesi Sevim Akdağ'ın yargılandığı dava, Diyarbakır 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (09.00-17-00)

 

 


 

Sanatçı Genco Erkal’ın “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla yargılandığı davanın ikinci duruşması İstanbul 16. Asliye Ceza Mahkemesinde, saat 14:00’te görülecek. 


 

 TBMM Genel Kurulu’nda bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasının uygun bulunmasına dair kanun teklifleri görüşülecek.





 

TBMM Adalet Komisyonunda Avukatlık Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmelerine devam edilecek. (14.00/13.00)





 

TCMB, şubat ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu rakamları ile haftalık para ve banka istatistiklerini de duyuracak. (Ankara/14.00/10.00/14.30)



 

Avrupa Merkez Bankası, faiz kararını açıklayacak. (Frankfurt/15.45)




 

TÜİK, şubat ayı kümes hayvancılığı, süt ve süt ürünleri üretimi istatistiklerini duyuracak. (Ankara/10.00)




 

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına ilişkin gelişmeler 50. gününde takip ediliyor.    

   



 

Editör: TE Bilişim