Gazete Emek- Canan Kaftancıoğlu’na ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ gerekçesiyle resen soruşturmaİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Demokrasi yoluyla bir diktatörü bu ülkeden göndereceğiz" sözleri nedeniyle Canan Kaftancıoğlu hakkında resen soruşturma başlattı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde 21 Ağustos’ta yapılacak toplantı, 6’lı masanın bugüne kadarki en kritik ve en önemli toplantısı olma özelliği taşıyor. Ekonomiden yol ortak haritasına pek çok konunun konuşulacağı toplantıya 45 gün ara verilmesi planlanıyor. Bu arada partiler, yetkili kurullarında ve komisyonlarında Cumhurbaşkanı adaylığı meselesini ele alacak; “Her parti kendi adayını mı çıkaracak, yoksa ortay bir aday mı belirlenecek, bu aday kim olmalı?” sorularının yanıtları aranacak. Ortak bir cumhurbaşkanı adayı belirlenmesi durumunda, cumhurbaşkanı adayının yapacağı ziyaretlere, diğer partilerin genel başkan yardımcıları eşlik etmesi; böylece ortak bir görüntü verilmesi öngörülüyor. 

GÜNÜN ÖZETİ

Sinan Gülün yazdı: İnsani bir kimlik edinmeyi bekleyen Haymatloslar;

Tarihte ilk kez bir toprak parçasının etrafını çitle çevirip “Burası benimdir” diyen ve buna inanacak kadar saf olan insanlar bulabilen ilk insan, uygar toplumun ilk kurucusu oldu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

TÜİK işsizlik oranlarını açıkladı: İkinci çeyrekte 43 bin kişi azaldı

TÜİK 2022 yılının 2. çeyreğine (Nisan-haziran) ilişkin işsizlik oranlarını açıkladı. Buna göre işsizlik ikinci çeyrekte, bir önceki çeyreğe göre 43 bin kişi azalarak 3 milyon 654 bin kişi oldu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'indirim' tepkisi: Yalanlar söylüyorsun, utanın 

CHP Lideri, Tarım Kredi Kooeratiflerinde yapılan indirimler için "yapıla yapıla 20-30 kuruşluk indirimler yapıldı." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Toplantı tarihi belli oldu: 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı netleşiyor

Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde 21 Ağustos’ta yapılacak 6’lı masa toplantısında adaylık gündemi masada olacak.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

YKS tercih sonuçları açıklandı

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinde açıklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

İmamoğlu'ndan 'deprem hazırlığı' açıklaması: 318 binayı acilen yıkacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’un batı yakasında 318 binanın çok ağır derecede çürük olduğunun tespit edildiğini belirtti. İmamoğlu, “Biz, D ve E sınıfındaki o 318 binayı bir an önce yıkacağız." dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Canan Kaftancıoğlu’na ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ gerekçesiyle resen soruşturma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Demokrasi yoluyla bir diktatörü bu ülkeden göndereceğiz" sözleri nedeniyle Canan Kaftancıoğlu hakkında resen soruşturma başlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Editör: TE Bilişim