Gazete Emek- HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, firari Sezgin Baran Korkmaz'ın kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği HaberTürk TV sunucusu Veyis Ateş'le aralarında geçen konuşmanın kaydını yazdı. Ses kaydının 12 dakikadan oluştuğunu, kendisinin ise yalnızca 3 dakikasını dinlediğini belirten Yılman, “Şoka girdim, inanamadım” ifadelerini kullandı.

6-8 Ekim 2014’te gerçekleştirilen Kobanê eylemleri gerekçesiyle HDP eski Eş Genel Başkanlarının da aralarında bulunduğu 28’i tutuklu 108 kişi hakkında açılan davanın üçüncü duruşmasının ikinci oturumu, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme heyeti, Kars Belediye Başkanlığı görevinden alınan ve tutuklanan Ayhan Bilgen ile Berfin Özgü Köse, Can Memiş ve Cihan Erdal’ın tahliyesine karar verdi.

GÜNÜN ÖZETİ

CHP'li belediye başkanına beyzbol sopalı saldırı

Aydın'ın Didim ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve şahsi avukatına kimliği belirsiz kişilerce beyzbol sopalı saldırıya uğradı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İsmail Beşikçi: PKK Kürt devletine karşı

KDP ve PKK arasında yaşanan çatışmaları değerlendiren Sosyolog-yazar Beşikçi, “PKK Kürt devletine karşı olmakla, bölge devletlerinin bu çıkarları doğrultusunda çaba harcamaktadır.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sevilay Yılman, Sezgin Baran Korkmaz ile görüşmesini yazdı:  “Veyis Ateş beni tehdit etti”

Habertürk'ten Sevilay Yılman, Sezgin Baran Korkmaz'ın kendisini aradığını, Veyis Ateş'e ilişkin anlatımlarda bulunduğunu ve kendisine bir ses kaydı dinlettiğini yazdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Dört ilde 'Sedat Peker' operasyonu: çok sayıda kişi gözaltında

Sedat Peker’in  suç örgütüne yönelik Afyonkarahisar merkezli dört  ilde yapılan iki operasyonda, 25 kişi gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker, CHP’ye  Soylu’nun eski koruması Ekrem Gülen'i sordu

Suç örgütü lideri Sedat Peker, CHP yetkililerine seslendi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koruma müdürüyken İş Bankası'na atanan Ekrem Gülen'i işaret ederek, "Bu şahsın özel olarak oraya monte edildiğini görmüyor musunuz?" diye sordu.

HABERİN DETAYI İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Cristiano Ronaldo basın toplantısında Coca-Cola şişesini kaldırdı: 'Su için'

Cristiano Ronaldo, basın toplantısı öncesi kola şişelerini önünden kaldırarak “su için” mesajı verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Maden ocağı protestosu ile gündeme gelen Yurtbaşı’nda hukuki süreç başlıyor

Van’ın Gürpınar İlçesi’ne bağlı Yurtbaşı (Şexan) köyünde maden ocağına karşı verilen mücadele devam ederken, köyde 10 yıl önce maden ocağının açılışı sırasında ise köylülere ait hayvanların toplu olarak telef olduğu ortaya çıktı. Mermer ocağına karşı ilk hukuksal mücadele ise başlıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ayşenur Arslan'ın "Mafya lideri" dediği Drej Ali canlı yayında Arslan'ın Whatsapp'ına mesaj attı

Halk TV'de Medya Mahallesi programını yapan Ayşenur Arslan’a, canlı yayında , Drej Ali olarak bilinen mafya lideri Ali Yasak mesaj attı

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Şık: Veyis Ateş, Cem Küçük ile Soylu’nun istişare heyetindeydi

TİPİstanbul Milletvekili ve Gazeteci Ahmet Şık, Habertürk sunucusu Veyis Ateş’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çok yakın arkadaşı olduğunu ve AKP’ye geçmeden önce Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük’le Soylu’nun istişare heyetinde bulunduğunu yazdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kobanê davası: Ayhan Bilgen ile üç kişi hakkında tahliye kararı verildi

Kobane davasının 3’üncü duruşmasının ikinci gününde mahkeme heyeti, Kars Belediye Başkanlığı görevinden alınan ve tutuklanan Ayhan Bilgen ile Berfin Özgü Köse, Can Memiş ve Cihan Erdal’ın tahliyesine karar verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sokaktan topladığı yavru kedileri fırına atarak katleden kişiye sadece para cezası!

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde sokaktan topladığı yavru kedileri fırına atarak katleden kişiye sadece para cezası kesildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AİHM,‘Cumhurbaşkanına hakaretten’ ceza alan öğrenciyi haklı buldu

AİHM 2012 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde öğrenciyken, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili açıklamaları yüzünden ceza alan Ömür Çağdaş Ersoy’u haklı buldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Plaja helikopterle inen kişinin kim olduğu ortaya çıktı: Kahvaltıya gidiyorduk

Muğla'da bir otelin plajında güneşlenenlerin arasına helikopterle inen pilot, "O gün oraya Pilot Tuna Kaptan’ın teknesinde kahvaltı yapmaya gitmiştik" ifadesini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP'li Bozkurt: “Binali Yıldırım'ın serveti Koç ve Sabancı'yı çoktan geçmiş”

CHP’li eski vekil Hüsnü Bozkurt, eski Başbakan ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın servetinin Koç ve Sabancı ailelerini geride bıraktığı ileri sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim