Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

MHP, HDP, CHP grup toplantıları düzenleyecek. (10.3/12.455/13.30) 

    

 AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının düzenlendiği alana karanfil bırakacak, esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak. (İstanbul/13.30) 

 

Genel Kurulda cemevlerine yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek. 

 

 Plan ve Bütçe Komisyonunda Adalet Bakanlığının 2023 yılı bütçesi ele alınacak.  

  

İstiklal Caddesi'nde düzenlenen saldırıya ilişkin gelişmeler takip edilecek. (İstanbul)

Dersim Emek Demokrasi Platformu, Dersim Katliamı'nın 85'inci yıl dönümüne ilişkin Komakûreyşi Köyünde anma etkinliği düzenleyecek, Seyit Rıza Meydanı'nda açıklama yapacak. Mersin, İzmir ve Ankara’da ise anma etkinlikleri düzenlenecek. (11.00-19.37) 

  

HDP Halklar ve İnançlar Komisyonu İslam Masası, “İslam’da Emek, Barış ve Adalet” Kampanyasının ikinci buluşmasını Diyarbakır'da düzenleyecek.


 

Şenyaşar ailesinin Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti sürüyor. 

 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve bir milli futbolcu, İskoçya ile çarşamba günü yapacakları özel maç öncesi Diyarbakır'da düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; ay-yıldızlı ekip son çalışmasını statta yapacak. (Diyarbakır/18.15/19.00) 

Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz-eylül dönemi iş gücü istatistiklerini, ekim ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksini ve eylül ayı ücretli çalışan istatistiklerini yayımlayacak. (Ankara/10.00) 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali Adası'nda düzenlenen G20 Liderler Zirvesi Resmi Karşılama Töreni’ne katılacak. Zirve kapsamındaki "Gıda ve Enerji Güvenliği" ile "Sağlık" başlıklı oturumlara iştirak edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı katılımcı ülke liderleri ile yemekte bir araya gelecek, ikili temaslarda bulunacak. (Bali) 

 Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe Alagöz Holding, deplasmanda İtalya'nın Virtus Segafredo Bologna takımıyla karşı karşıya gelecek. (Bologna/22.30) 

 Erkekler CEV Kupası son 32 turunda Galatasaray, Avusturya'nın Union Raiffeisen Waldviertel takımıyla deplasmanda rövanşa çıkacak. (Zwettl/21.00) 

Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası, Pursaklar Spor Salonu'nda başlayacak ve açılış töreni yapılacak. (Ankara/14.00)

Editör: TE Bilişim