Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK tarafından alıkonulan 13 asker ve polisin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan operasyona ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, Bu kardeşlerimiz bir kısmı 5 ay bir kısmı 6 ay bu teröristlerin ellerinde esirdi. Çok uğraştık. Bu operasyonların yapıldığı gece artık bu operasyonları yapmak suretiyle bu kardeşlerimizi kurtaralım istedik.” Diye konuştu.

Garé operasyonu sonrası yaptığı bir açıklamada "HDP demek, PKK demektir" diyen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un çözüm süreci döneminde yaptığı açıklamaları sosyal medyada paylaşıldı.

GÜNÜN ÖZETİ

Bir iş cinayeti daha! Batman’da inşaattan düşen bir işçi yaşamını yitirdi

Batman’da çalıştığı inşaatta dengesini kaybederek düşen işçi Ömer Şimşek, yaşamını yitirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan'dan Garé açıklaması: Çok uğraştık, Bu operasyonlar ile bu kardeşlerimizi kurtaralım istedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Garé'de 13 asker ve polisin hayatını kaybetmesine ilişkin konuştu. Erdoğan, Çok uğraştık. Bu operasyonların yapıldığı gece artık bu operasyonları yapmak suretiyle bu kardeşlerimizi kurtaralım istedik” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hüseyin Aygün, Garé'de öldürülen 13 kişiye ilişkin yaşanan süreci ve detayları paylaştı

CHP'li eski milletvekili Hüseyin Aygün Garé'de öldürülen 13 kişiye ilişkin BirGün Gazetesi'nde dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Daha önce kendisi de PKK tarafından bir süre alıkonulan Aygün, 13 kişi hakkında yaşanan süreci anlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan'a 'açım' diye seslenen kadın konuştu: Yanlış anlamışlar

Elazığ'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "açım" diye seslenip yardım isteyen Bedriye Fırat, Elazığ Valisi'nin makamına davet edildi. Fırat, Erdoğan'a seslenişinden farklı şekilde ifadeler kullanıp "aç ve açıkta olmadığını" söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

"HDP demek PKK demektir" diyen Fahrettin Altun'un 'çözüm süreci' sözleri tekrar gündem oldu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ‘çözüm süreci’ döneminde katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler yeniden gündem oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Traktörüne haciz gelen bir çiftçi kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi

Yozgat Yerköy’de çiftçilik yapan Osman Yılmaz, traktörüne haciz gelmesinin ertesi gününde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’den Fahrettin Altun’a yanıt: Partimize dil uzatmak boyunuzu aşar

"HDP demek, PKK demektir" diyen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a HDP, “6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun'un boyunu aşmaktadır” diyerek yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Pınar Gültekin davasında Mertcan Avcı’ya tahliye

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından katledilen Pınar Gültekin cinayetinin 3. duruşmasında Avcı'nın kardeşi sanık Mertcan Avcı tahliye edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

BTS: Ceza ve sürgün furyasına son verilmelidir

BTS İzmir Şube Başkanı Erdal Akyol, "AKP'ye yakın güçler tarafından geliştirilen bu ceza ve sürgün furyasına son verilmelidir" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

YÖK'ten yüz yüze eğitime ilişkin açıklama

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, üniversitelerde yüz yüze eğitime ilişkin yaptığı açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kadıköy Belediyesi işçileri grev kararı aldı

Kadıköy Belediyesi ile Genel-İş Anadolu Yakası 1 No’lu Şube arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinden sonuç alınamaması nedeniyle işçiler grev kararı aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyanet’ten dikkat çeken açıklama: Salgın sürecinde sağlıkçılardan sonra en çok biz yer aldık

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Sağlık teşkilatından sonra en fazla bu sürecin içinde yer alan bizim hocalarımız oldu” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim