Gazete Emek- Ekonomi uzmanı Atilla Yeşilada, Türkiye'de en büyük sorunun enflasyon değil, açlık ve sefalet olduğu görüşünü savundu; “Çok ciddi bir yoksullaşma yaşıyoruz. Toplumun zaten gevşeyen sosyal bağlarını sarsan ve bence kış aylarında geniş çapta şiddet olaylarına neden olacak bir yoksullaşma bu” dedi.


 

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz kendisininmiş gibi sunulan paylaşımlara isyan etti.15 Temmuz'un yıldönümü nedeniyle benzer paylaşımların yeniden piyasaya sürüldüğünü ifade eden Yılmaz "Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin" dedi. 

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

Soylu’dan Ertuğrul Özkök’e tepki: "Eski Türkiye’den kalma bir Ertuğrul Özkök klasiği"

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Ertuğrul Özkök’ün TV 100’deki Cengiz Semercioğlu’nun programında PKK ve FARC gerillaları ile ilgili açıklamalarını eleştirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Şırnak'taki ağaç kıyımına ‘uzmanlık alanımız dışında’ diyen Greenpeace’e tepki: "İkiyüzlü yaklaşım"

 

 

Şırnak Barosu Çevre ve Kent Komisyonu, Şırnak’ta yaşanan ağaç kıyımı için Greenpeace’e başvurmuştu. Baro, Greenpeace’in ağaç kıyımıyla ilgili ‘uzmanlık alanlarımızın dışında’ cevabına tepki gösterdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Ayşe Buğra AİHM kararını değerlendirdi: Anayasa ihlal edilecek mi?

 

 

Prof. Dr. Ayşe Buǧra, eşi Osman Kavala hakkında AİHM’in verdiği kararı değerlendirdi. Buǧra, "Kararın gerekçeleri çok güçlü. Derhal tahliye yeterli değil" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Erdoğan: Türkiye'nin ekonomiyle teslim alınmasına rıza göstermedik

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla yayımladığı mesajda  "Elbette en büyük etkisini hayat pahalılığı olarak hissettiğimiz sıkıntılar da yaşadık. Ama hamdolsun bu sıkıntıları aşacak güce, imkana, iradeye, kararlılığa sahibiz"dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

MHP'li Yalçın'dan Bülent Arınç'a: "Kendisini Cumhurbaşkanlığına potansiyel aday görüyor olmalı"

 

Bülent Arınç'ın KHK’lilere yönelik, 'yalnızca AKP ile değil, MHP’yle de temas kurun' ifadelerine MHP'den yanıt geldi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cem Yılmaz '15 Temmuz paylaşımı'na tepki: Her sene bu pisliği yapıyorsunuz

 

 

Komedyen Cem Yılmaz, kendisininmiş gibi sunulan paylaşımlara, "Yine hiçbir ilgim alakam olmayan 'yapıştırma' 15 Temmuz sözlerini fotoğrafımla paylaşıp durdu, diğeri de küfür etti. Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin." diyerek tepki gösterdi. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Ekonomist Atilla Yeşilada: "Dolarda deprem olmaya devam edecek"

 

 

Ekonomi uzmanı Atilla Yeşilada, ekonomideki mevcut durumu değerlendirdi. Yeşilada, "Dolarda deprem devam edecek... Gelecek mart ve nisanda enflasyon düşmeyecek, aksine 3 haneye çıkacak." dedi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Editör: TE Bilişim