Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ile Parti Meclisi toplantılarına başkanlık edecek.  

(Ankara/11.00/13.00)  




 

Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı ve diğer sanıkların yargılandığı davanın duruşması Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (13.00) 

  


 

TÜİK, Ocak-Mart dönemi iş gücü istatistiklerini, Mart ayına ilişkin dış ticaret endekslerini ve ücretli çalışan istatistiklerini yayımlayacak. (Ankara/10.00)  

 




 

Avukat Zeycan Balcı'ya işkence eden polislerin yargılandıkları davanın ilk duruşması İstanbul 22'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (10.00) 

  



 

 

HDP, Çukurova, Diyarbakır'da Bölge Kadın Konferansları düzenlenecek. (11.00-19.00)  

 

 

 

Maltepe 1 Nolu L Tipi Cezaevi’nde hak ihlallerine maruz kalan Kamuran Nemutlu’nun ailesi ve Devrimci Sosyalist Federasyonu temsilcileri, İHD İstanbul Şubesi'nde açıklama yapacak. (13.00) 

 

 


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılayacak. Erdoğan ve Tebbun, ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katılacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tebbun onuruna akşam yemeği verecek. (Ankara/16.00/16.15/17.15/18.15/19.00)  

 


 

Adana Geçinemiyoruz Platformu, Heykelli Parkı'nda açıklama yapacak. (17.30) 

  



 

AB Dışişleri Bakanları Toplantısı düzenlenecek, toplantının bazı bölümlerine Batı Balkan ülkeleri ile Ukrayna’nın dışişleri bakanları da iştirak edecek. (Brüksel)  

  

Şenyaşar Ailesi'nin Şanlıurfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti 434. gününde devam edecek.  

 


 

Recep Hantaş cinayetinin şüphelisi polis Kazım B.'nin yargılandığı davanın duruşması Diyarbakır 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (09.00-17.00) 

 




 

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına ilişkin gelişmeler 75. gününde takip ediliyor.   




 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Mart ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)  

  




 

Editör: TE Bilişim