Gazete Emek- Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. "13 şehidimizin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyen Kılıçdaroğlu, "Rehine kurtarmaya gidiyorsunuz, tamamı ölüyor. Birinin istifa etmesi lazım" sözleriyle iktidarı eleştirdi.

Garê’ye yapılan operasyona ilişkin Meclis Genel Kurulu’nda açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnsan Hakları Derneği’ni (İHD) hedef aldı. Soylu, İHD için “Canı çıkasıca dernek” ifadesinde bulundu.

GÜNÜN ÖZETİ

Yılmaz Özdil’den dikkat çeken Garé açıklaması: Neler olduğunu saniye saniye biliyorum

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü köşe yazısında “Gara'da ne olduğunu elbette saniye saniye biliyorum” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP-CHP ve  MHP grup toplantılarında gündem Garé'de yaşananlar oldu

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu  partisinin grup toplantısında konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Pervin Buldan, Soylu'nun iddialarını yalanladı ve yaşanan olayın ayrıntılarını paylaştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Garé’de yaşamını yitiren askerlere ilişkin yaptığı bilgilendirmede, adı geçen HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, konuya ilişkin “Bu iddia kesinlikle gerçek dışıdır, saptırmadır” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Soylu, İHD'yi hedef gösterdi: O İHD denilen canı çıkasıcası dernek

Süleyman Soylu, İHD'Yİ hedef aldı. Soylu, "1984'ten bu yana terör örgütü, 6 bin 21 sivil katliam gerçekleştirdi. O İHD denilen canı çıkasıcası dernek, bir tanesi için bir laf söyledi mi?" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ‘Erdoğan’a hakaretten’ para cezası

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya, Erdoğan’ı eleştirdiği sosyal medya paylaşımı nedeniyle yargılandığı davada 7 bin 80 TL para cezası verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Grevdeki belediye işçilerinden Odabaşı’na tepki: Kafa karışıklığı yaratmaya çalışıyor

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı , Kadıköy Belediyesi işçilerinin TİS görüşmelerinde anlaşılamaması nedeniyle yaptıkları greve ilişkin açıklama yaptı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Doğu Perinçek’ten tepki çeken açıklama: Her 13 kişi öldüğü zaman ulusal yas olmaz

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Garé’de yaşamını yitiren 13 kişinin ölümüne ilişkin, "Her 13 kişi öldüğü zaman ulusal yas olmaz" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kafe ve restoranlar için yeni düzenleme planı: Yüzde 30 kapasite, 45 dakika sınır

Koronavirüs salgınına karşı alınan kısıtlama kararlarının esnetilmesi halinde kafe ve restoranlarda bulaşın olmaması için müşterilere oturma sınırlaması getirilmesi planlanıyor.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

“Canı çıkasıcası dernek” diyen Soylu’ya İHD’den yanıt: Yapılması gereken ciddi bir özeleştiriydi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yanıt veren İHD Eş Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, “Yapılması gereken ciddi bir özeleştiriydi. Onu yapmak yerine bizim gibi kurumları yıpratmak hiçbir işe yaramaz” dedi.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Yazar Doğan Cüceloğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımından kısa bir süre sonra hayatını kaybetti

Ünlü Psikolog Doğan Cüceloğlu evinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'nin büyük telaşının nedeni belli oldu! Son yapılan iki ankette AKP-MHP oyları dibe vurdu, 'Hayır' bloku giderek büyüyor

Avrasya Araştırma ve Aksoy Araştırma'nın son yaptıkları anket sonuçları paylaşıldı. Son yapılan anketlerde hangi parti ne kadar oy aldı? Son anketlerde oy sonuçları ne oldu? Son anket sonuçlarında Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın oy oranları ne oldu?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP kongresinde tartışma: Parti zenginler kulübüne döndü, kaybediyoruz

AKP Konya İl Başkanı adayı Müşerref Özden’in adaylığı divan tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine Özden, “Sözde Ömer gibi olanlar, Ömer gibi olanlara savaş açıyorlar. Parti zenginler kulübü haline geldi” diyerek tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim