Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde: 

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem anıtını ziyaret edecek, tarım sektörü temsilcileriyle buluşacak, grup toplantısına katılacak, muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek, esnaf ziyaretinde bulunacak. (Yalova/11.00-18.00 

 

HDP Demokratik Yerel Yönetimler Kurulu, Amed Şehir Tiyatrosu'nda “Kayyımın kadın alanındaki tahribatları ve ortak mücadele hattını oluşturma” konulu panel düzenleyecek. (10.30) 

Hasta ve infazı yakılan tutukluların yakınları, Adalet Nöbeti’ni Diyarbakır ve İzmir’de sürdürecek. (11.00-16.00)

 

 İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti Birimi’ndeki işlerine son verilen taşeron işçiler, işe iade talebiyle belediye önünde açıklama yapacak. 11.00)

 

Şenyaşar ailesinin Adalet Nöbeti 527'nci gününde devam edecek.

  

 İstanbul'da Adalet Nöbeti’ni sürdüren tutuklu yakınları, maruz kaldıkları polis şiddeti ve baskılara ilişkin İHD İstanbul Şubesi’nde açıklama gerçekleştirecek.  (13.00)

   

Marmara Depremi'nin 23. yılı dolayısıyla merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde yaşamını yitirenler, depremin meydana geldiği saatte anılacak. (Kocaeli/Yalova/Sakarya) 

   

TCMB, haziran ayına ilişkin kısa vadeli dış borç istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00) 

   

 

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dördüncü ve son maçında Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda Azerbaycan'ı konuk edecek. (İstanbul/17.30)  

   

UEFA Avrupa Ligi'nin play-off turu ilk maçında perşembe günü deplasmanda Austria Wien ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ve takımdan bir futbolcu düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak. Takım son antrenmanını İstanbul'da yapacak. (Viyana/19.30/İstanbul/10.30).

Editör: TE Bilişim