Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 


 

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, karne alarak yaz tatiline girecek.


 

Diyarbakır Eğitim Sen şubeleri, Yıl Sonu Eğitim Öğretim Raporu'nu sendika binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak. (12.30)


 

DFG ve MKGP, Diyarbakır'da 16 gazetecinin tutuklanmasını protesto etmek amacıyla Van'daki Musa Anter Parkı'nda açıklama yapacak. (16.00)


 

DFG ve MKGP, 16 gazetecinin tutuklanmasına ilişkin Yenişehir ilçesindeki JINNEWS bürosu önünde açıklama yapacak. (13.00) 


 

Mersin’deki gazeteciler, Diyarbakır’da 16 meslektaşlarının tutuklanmasına dair Özgür Çocuk Parkı’nda açıklama yapacak. (12.30)

 

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar başkanlığındaki heyet, kongre öncesi fikir alış verişi amacıyla KESK ve bağlı sendika yöneticileriyle Eğitim Sen Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. (10.00) 




 

Uluslararası Af Örgütü, Gezi Davası kapsamında tutuklu bulunan Osman Kavala ve arkadaşlarına verilen cezalara ilişkin Beyoğlu ilçesinde bulunan Postane-Galata'da basın toplantısı düzenleyecek. (13.00) 




 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Salihli, Gölmarmara ve Soma ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak, Soma Maden Şehitliği Anıtı'nı ziyaret edecek. (Manisa/10.45-15.20)



 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Çiftçi Buluşması'na ve Ali Kaya için düzenlenecek cenaze törenine katılacak, sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde bulunacak. (İzmir/11.30/14.30/15.30)



 

HDP İzmir il binasına düzenlenen saldırıda Deniz Poyraz’ın katledilmesinin 1’inci yılına ilişkin birçok kentte açıklama ve anma etkinlikleri düzenlenecek. (09.00-18.00)




 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, mayıs ayına ilişkin kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini yayımlayacak. (Ankara/10.00)




 

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 2005 yılından beri organize edilen Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri'nin 16'ncısı Sinan Erdem Spor Salonu'nda başlayacak ve 3 gün sürecek. (İstanbul/12.30)



 

Futbolda 2022-2023 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi başlayacak.

Editör: TE Bilişim