Gazete Emek- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine "ahlâk yoksunu" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Düştüğün bu ibretlik durumda, artık sen bize, ahlak konusunda, ahkam kesecek durumda değilsin. Çünkü senin, kendine hayrın yok. Elindeki patlak ampülle, aklın sıra, güneşi aydınlatmaya çalışıyorsun." diye konuştu.





GÜNÜN ÖZETİ


Bakan Akar: "Türkiye’de ve Türkiye’nin dışında Kürdistan diye bir coğrafya yok"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Türkiye'de ve Türkiye'nin dışında Kürdistan diye herhangi bir coğrafi bölge yok” yanıtını verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Gülben Ergen’e hakaretten yargılanan Nihat Doğan: Bir kadının evli bir erkekle ilişkisi sapkınlıktır

Bir televizyon programında Gülben Ergen'e hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle yargılanan Nihat Doğan, "Hayat görüşüme göre bir kadının evli bir erkekle birlikte olmasını sapkınlık ve hastalık olarak değerlendiriyorum" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



"HDP tabanının Millet İttifakı adayına oy vermemesini sağlama sözü verse serbest bırakılacak"

Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, Selahattin Demirtaş’ın Cumhurbaşkanı adayı olup HDP tabanının Millet İttifakı’nın adayına oy vermemesini sağlama sözü vermesi durumunda hemen serbest bırakılacağını iddia etti.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Cemil Çiçek'ten Bahçeli'nin 50+1 tepkisine yanıt: Konunun nasıl çıktığı belli

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İştire Kurulu üyesi Cemil Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 50+1 konusunda kendisine olan tepkisine yanıt verdi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Ertuğrul Özkök'ten 'kovuldu' iddiasına yanıt: "Kandil'de halay çekmedim"

Ertuğrul Özkök, “Hürriyet’ten kovuldu” haberlerine açıklık getirdi.
Özkök, “Kovulma lafı ne kadar kötü bir şey? Ben Hürriyet’ten ayrıldım. Ayrılmak karşılıklı bir eylemdir. Şimdi ama kovuldu denilecek bir ilişkim olmadı” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Prof. Dr. Veysel Ulusoy: Faiz indirimiyle Kanal İstanbul inşaatına zemin hazırlanıyor

Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, TCMB toplantısından çıkacak karara ilişkin, 'Yaşanan tam anlamıyla oy kaygısı ve Kanal İstanbul inşaatına zemin hazırlama amacıyla yapılan faiz indirimi oyunudur" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




HDP'den eski MİT yöneticisi Eymür hakkında suç duyurusu

HDP, gazeteci Gökçer Tahincioğlu ile yaptığı röportajda 70’li yıllarda katıldığı operasyonları ve yaptıkları işkenceleri anlatan eski MİT'çi Mehmet Eymür hakkında suç duyurusunda bulundu.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Millet İttifakı'ndan Erdoğan'a  çağrı: Türkiye'nin bir an önce seçime gitmesi gerekiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüştü.  Görüşmenin ardından yapılan açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a erken seçim çağrısında yapıldı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İstanbul ve çevre illerde hissedilen deprem! 

İstanbul ve  çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. 
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Meral Akşener'den Erdoğan'ın 'ahlak yoksunu' sözlerine sert yanıt: "Tıpış tıpış gidiyorsun"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine "ahlâk yoksunu" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verirken, "Asıl ahlâk yoksunu, ülkenin yarısı ülkenin açlık sınırı altında yaşarken, dolar 10.43 olmuşken, utanmadan sıkılmadan yüzü bile kızarmadan, ekonominin kitabını yazdığını söyleyebilendir" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim