Gazete EmekMHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, 6023 sayılı Türk Tabipleri Birliği kanununda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu. Kanun teklifinde Türk Tabipleri Birliği ibaresinin 'Tabipler Birliği' olarak değiştirilmesi talep edildi.

Konya'nın Meram ilçesinde 30 Temmuz 2021’de Mehmet Altun tarafından Dedeoğulları ailesinden yedi kişinin katledilmesine ilişkin açılan davanın karar duruşması Konya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Altun'a yedi kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

GÜNÜN ÖZETİ

15 eğitim sendikası Bakan Özer hakkında AYM'ye başvurdu

Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun (ÖMK) iptalini isteyen 15 eğitim sendikası, kanunun neden olacağı sorunları ve Anayasa’ya aykırılık iddialarını içeren dilekçeyi Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) sundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Erdoğan’dan Akşener’e çağrı: 6’lı masayı terk et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya ziyaretinde yaptığı açıklamalarda İYİ Parti lideri Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Erdoğan, "Temenni ederiz ki İYİ Parti 6'lı masayı terk ederek konumunu gözden geçirir." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

İsveç Parlamentosu, Türkiye'nin talep ettiği anayasa değişikliğini kabul etti

Türkiye’nin İsveç’in NATO üyeliğine onay için öne sürdüğü şartlar arasında bulunan anayasa değişikliği ülkenin parlamentosunda kabul edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

TTB'den 'Türk' ifadesinin çıkarılmasına ilişkin kanun teklifi verildi

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) isminin ‘Tabipler Birliği’ olarak değiştirilmesini içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Kılıçdaroğlu: İlk işimiz Suriye yönetimi ile görüşme olacak

Kilis’te konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli göçmenlerin durumu ile ilgili olarak çözümü Şam Yönetimi ile iletişime geçmek olduğunu belirtti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü

TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu, HDP'li Semra Güzel'in devamsızlık raporunu görüşerek milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde oy çokluğu ile karar aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Davutoğlu: Başbakanken kullandığım uçakla uyuşturucu taşındı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Cumhurbaşkanları kullansın diye alınan ve hatta başbakanlık dönemimde benim de kullandığım uçakla uyuşturucu taşındı" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Akşener'den Erdoğan’ın "masayı terk et" çağrısına yanıt: Kumar masasında hiç olmadık bundan sonra da olmayız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘masayı terk et’ çağrısına yanıt veren İYİ Parti Lideri Meral Akşener,“Milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da hiç olmayız” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan: "Ahmet Kaya'nın mezarını Türkiye'ye getirmek istiyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ahmet Kaya’nın Fransa’daki mezarını ailesi izin verirse Türkiye’ye getirmek istiyoruz. Çünkü bu topraklar, onun toprağıdır. Yeter ki aile bu konuda kararını versin." dedi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Dedeoğulları davasında karar: Mehmet Altun'a 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

Konya’da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi katleden Mehmet Altun’a yedi kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Editör: TE Bilişim